• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahiminde polip olan veya polip tedavisi olanlar yardım....

arkadaşlar benim annemde kanamalı polip varmış ve adetin 3 günü ameliyatla alınması gerekiyormuş bunun bir sakincasi varmidir bu nasıl bir hastaliktir

arkadaşlar benim annemde kanamalı polip varmış ve adetin 3 günü ameliyatla alınması gerekiyormuş bunun bir sakincasi varmidir bu nasıl bir hastaliktir

öncelıkle gecmıs olsun , farklı bıse degılse eger bendede polıp var ve doktor hıc bı sorum yaratmayacagını cok kısa bı operasyonla alınıp bu rahatsızlıktan kurtulanacagını soyledı,ve benım 11 gun kanamam oldum regl dııl kanama sadece bende yakında aldıracagım haberlesırız buradan

merhaba...
bende de rahim filmi sonucu polip olduğu ortaya çıktı.bebek için tedaviye başlamıştık.doktor hemen alalım bidaki aya yumurta takibine başlarız demişti.basit bi işlem vakumla çekicez dedi meğer onun adı kürtajmış :) sonuçta aldırdım dayanılmıcak bi sancım olmadı.1 hafta kanamam oldu onun dışında bi şikayetim olmadı.
bende aşılama yaptırdım tutmadı 10 günüm kanama devam edince doktora gittim doktor polip gözüküyor dedi ama anlamadığım rahim filmi çekildiğinde çıkmazmıydı doktor var gibi dedi bi ara gene demişlerdi sonra yok dediler hamilede kalamıyorum ama çok sıkıldım sürekli bi işlem yapılıyo rahme sıkıntı olcak die korkuyorum

arkadaşlar salı günü polip ameliyatı olacam. Çok korkuyorum ilk kez bir operasyon geçirecem. Benim merak ettiğim daha önceden doğum falan hiç yapmadım acaba dikiş falan atarlar mı ameliyatta? Lütfen yardım edin.

arkadaşlar ben de ağustos ayında polip aldırdım..anesteziyle ameliyathanede oldu işlem iyiki de öyle oldu uyudum uyandım mis gibi :) ankarada bir özel hastanede yaptırdım sadece sadece patoloji için 24 lira verdim :)2 gün önce muayene için verdiğim 12 lirayı bile daha on gün olmadığı için tekrar almadılar o derece :) üstelik doktorum çok ilgiliydi sabah aç gittim su ultrasonu için.. nolur nolmaz belki hsg ye de gerek olur ya da operasyonu ayarlarız hemen diye aç çağırdı beni.su ultrasonuyla polip olduğundan büyük ihtimalle emin olduk zaten kanlı akıntılarım vardı onlar da destekliyodu.sonra histerektomiyi hemen bi saat sonra oldum çok ani oldu :) 3 saat sonra hastaneden çıkmıştım bi tane serum bağladılar sadece o arada bi de ağrı kesici yaptılar..bikaç gün regl ağrısı gibi ağrım oldu ve hafif kanamam oldu ama gayet iyiydi hiiç korkulcak bişey değil :)

soruları olanlara her türlü yardım edebilirim.oldukça rahat bir işlem hiç merak etmeyin :KK34::KK76:
Hangi hastanede oldunuz yazabilir misiniz, teşekkürler.

merhaba öncelikle geçmiş olsun.bende de 7 yıl önce tam tüp bebek tedavisi olacakken polip olduğu belirlendi.tedaviyi durdurduk.doktorum kürtaj yaparak alalım dedi.neyse alındı.genel anestezi ile.ama maalesef kürtajda rastgele temizlediği için rahimi polipin kökü kalmış.o sıradada( endometriozis hastası olduğum için)çikolata kisti varlığı saptandı.(bunun poliple alakası yok benim özel durumum)ve ben bir profa gittim.laparoskopi yöntemiyle hem polip hemde kistim alındı.polip korkulacak bişi değil.ama doktorunu iyi seçmelisin.ayrıca soğan kürünün iyi geldiği söyleniyor denemende fayda var bence.acil şifalar diliyorum.kokrkmanıza gerek yok canım.
merhaba öncelikle geçmiş olsun.bende de 7 yıl önce tam tüp bebek tedavisi olacakken polip olduğu belirlendi.tedaviyi durdurduk.doktorum kürtaj yaparak alalım dedi.neyse alındı.genel anestezi ile.ama maalesef kürtajda rastgele temizlediği için rahimi polipin kökü kalmış.o sıradada( endometriozis hastası olduğum için)çikolata kisti varlığı saptandı.(bunun poliple alakası yok benim özel durumum)ve ben bir profa gittim.laparoskopi yöntemiyle hem polip hemde kistim alındı.polip korkulacak bişi değil.ama doktorunu iyi seçmelisin.ayrıca soğan kürünün iyi geldiği söyleniyor denemende fayda var bence.acil şifalar diliyorum.kokrkmanıza gerek yok canım.
Merhaba Arkadasim senin durumunu okudum ve suan ayni seyleri yasiyorum üzerinden cok gecmis ama bi sansini deneyeyim dedim insallah mesajimi görürsün bende de cikolata kisti vardi ve bugün hastahaneye gittigimde polip oldugunu söylediler ameliyat icin gün verdiler hem kist hemde polip ayni anda alinacak kist laparoskopi ile polipde kürtajla benimde icimi bi korku sardi senin nasil gecti ameliyat dan sonra neler oldu yazarsan cok sevinirim

bugün bende polip olduğunu öğrendim. 2 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum üstelik çikolata kisti hastaym da . şu an ne yapacagimi bilmiyorum aldırmalı miyim bilmiyorum

bugün bende polip olduğunu öğrendim. 2 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum üstelik çikolata kisti hastaym da . şu an ne yapacagimi bilmiyorum aldırmalı miyim bilmiyorum
Gecmis olsun canim üzüldüm ben bikac hafta önce ameliyat oldum bendede cikolata kisti ve polip var diye ameliyata aldilar laparoskopiyle kisti kürtajlada polipi alacaklardi ameliyat da sag tarafda kist olmadigini bi greyfurt büyüklügünde iltihab oldugunu görmüsler eskiden kalan bi bakterinin buna sebeb oldugunu söylediler düsün aylarca bana sag tarafda kist var denildi iltihabimi almislar ameliyatta sag tüpümde tikanip sekli bozulmis onuda aldilar sag yumurtalikda gitmis soldaki yumurtalik dada kücük bi cikolata kisti varmis onuda patlatip icini bosaltmislar polip filanda yokmus ordada biraz iltihab varmis hepsi temizlendi bakalim tek yumurtalik la hamile kalabilecekmiyim sansimi deniyorum umarim olur olmassada tüp bebek tedavisine basliyacaz

Merhaba arkadaşlar bende polip ameliyatı oldum.patoloji sonuçları kaç günden çıkıyor acaba.bir de polip sonrası korunma gerekiyordu? Ben bebek istiyorum da.doktor adet olduktan sonra kontrole gel dedi

Back
X