- Emoji Skoru
- 142
- Puanlar
- 303
- Konu Sahibi ozlem nonan
Selam Hanimlar, 3 Hafta kadar önce rahim yumurtaliklarim alindi.Endo..hastasiydim bagirsak mesane hepsi birbirine yapisikti , zaten son 1 yildir kanamalarim 30 gunu buldugu ve yogun oldugu icin vucudum kullandigim tum takviyelere ragmen zayifti ve amelyat cabasi .Şu an kanama artırabilecek takviyeler tuketemiyorum demir alamiyorum.Ameliyat sonrasi idrar yolu enfeksiyonum ates antibiyotik derken bitkinim.sabahlari crawnberry yani kizilcik aksamlari quarsetin aliyorum.bunlara da korka korka 1 haftadir basladim .
●Bu amelyati gecirip iyilesme surecinde aldigi takviyeler hakkinda bilgi verecek varsa sevinirim.
●Bir de ben mesanem hassas diye hafif pelvik hareket yapmaya calisiyorum amelyat sonrasi ayilmadan doktorum tarif etmis esim anlatmisti.ama canim aciyor zorlaniyorum buvegzersizleri ne zaman yapmaya basladiniz bilgi alabilir miyim?
Tabiki herkesin bunyesi farkli amacim kim ne kullandi ogrenmek .her gun 10 badem 10 kabak cekirdegi yiyorum:)
●Bu amelyati gecirip iyilesme surecinde aldigi takviyeler hakkinda bilgi verecek varsa sevinirim.
●Bir de ben mesanem hassas diye hafif pelvik hareket yapmaya calisiyorum amelyat sonrasi ayilmadan doktorum tarif etmis esim anlatmisti.ama canim aciyor zorlaniyorum buvegzersizleri ne zaman yapmaya basladiniz bilgi alabilir miyim?
Tabiki herkesin bunyesi farkli amacim kim ne kullandi ogrenmek .her gun 10 badem 10 kabak cekirdegi yiyorum:)