Rahmi alınan kadın hamile kalabilir mi

Hayır tabiki. Bebek nereye tutunacak nerede büyüyecek ?

Rahmi alınan kadın (28 29 yaşlarında) hamile kalabilir mi böyle birşey mümkün mü acaba
Hayır. Bebek nerede tutunup oluşacak? Mantıklı mı sizce? 😊 ancak taşıyıcı anne ile evlat sahibi olabilir ama o da ülkemizde yasak diye biliyorum.

Eğer illa kendi hücrem olmak zorunda değil diyorsa, bence evlat edinebilirler 😊🙏🏻

Taşıyıc anne ülkemizde yasak. Rahim nakli yapay rahim falan olayları var ama ülkemizde ne durumda yapılıyor mu bilmem

Çok geçmiş olsun. İllaha ki kendi çocuğum olsun diyorsanız birkaç sene sıkı sıkı çalışıp para biriktirip Kıbrıs'ta taşıyıcı anneye yumurtalarinizi verebilirsiniz . Kıbrıs taşıyıcı anne yazın, ajanslar var. Sizin konaklamanızdan doğum sonrası hukuki işlemlere,her seyleriyle ilgileniyorlar. Ülkemizde yasal değil ama bu şekilde bir yöntem izleyebilirsiniz.

Çok geçmiş olsun. İllaha ki kendi çocuğum olsun diyorsanız birkaç sene sıkı sıkı çalışıp para biriktirip Kıbrıs'ta taşıyıcı anneye yumurtalarinizi verebilirsiniz . Kıbrıs taşıyıcı anne yazın, ajanslar var. Sizin konaklamanızdan doğum sonrası hukuki işlemlere,her seyleriyle ilgileniyorlar. Ülkemizde yasal değil ama bu şekilde bir yöntem izleyebilirsiniz.
Sağolun ben değil yakın bir akrabamız ama çok şükür ki 1 bebeği var

Ben değil çok yakın akrabamız ama çok şükür bi bebeği var

Back
X