- 11 Aralık 2019
- 221
- 143
- 53
- Konu Sahibi Flamingolar12345
Rahmi alınan kadın (28 29 yaşlarında) hamile kalabilir mi böyle birşey mümkün mü acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır tabiki. Bebek nereye tutunacak nerede büyüyecek ?
Yani dimi imkansız ama google de bakınca yumurtalık varsa hamile kalınabilir yazıyor da bi ümit dedimHayır tabiki. Bebek nereye tutunacak nerede büyüyecek ?
Hayır. Bebek nerede tutunup oluşacak? Mantıklı mı sizce?Rahmi alınan kadın (28 29 yaşlarında) hamile kalabilir mi böyle birşey mümkün mü acaba
Rabbimden dilerim ki.. rahmi alınan kişi herkimse.. Rabbim onun bütün dertlerini sıkıntılarını alsin.. ve onu çok sevindirsinRahmi alınan kadın (28 29 yaşlarında) hamile kalabilir mi böyle birşey mümkün mü acaba
Amin amin amin allah razı olsunRabbimden dilerim ki.. rahmi alınan kişi herkimse.. Rabbim onun bütün dertlerini sıkıntılarını alsin.. ve onu çok sevindirsin![]()
Sağolun ben değil yakın bir akrabamız ama çok şükür ki 1 bebeği varÇok geçmiş olsun. İllaha ki kendi çocuğum olsun diyorsanız birkaç sene sıkı sıkı çalışıp para biriktirip Kıbrıs'ta taşıyıcı anneye yumurtalarinizi verebilirsiniz . Kıbrıs taşıyıcı anne yazın, ajanslar var. Sizin konaklamanızdan doğum sonrası hukuki işlemlere,her seyleriyle ilgileniyorlar. Ülkemizde yasal değil ama bu şekilde bir yöntem izleyebilirsiniz.
Yumurtigi varsa kalabilir ama dış gebelik olur. Rahim olmadığı için buyuyemez. Ama Antepli bı kadın vardı yapay rahim yapilmisti. Konya da ki bı doktor yapmıştı ameliyatını öyle bir şey deneyebilirSağolun ben değil yakın bir akrabamız ama çok şükür ki 1 bebeği var
Ben değil çok yakın akrabamız ama çok şükür bi bebeği varÇok geçmiş olsun. İllaha ki kendi çocuğum olsun diyorsanız birkaç sene sıkı sıkı çalışıp para biriktirip Kıbrıs'ta taşıyıcı anneye yumurtalarinizi verebilirsiniz . Kıbrıs taşıyıcı anne yazın, ajanslar var. Sizin konaklamanızdan doğum sonrası hukuki işlemlere,her seyleriyle ilgileniyorlar. Ülkemizde yasal değil ama bu şekilde bir yöntem izleyebilirsiniz.
Hayır tabii ki mümkün değil böyle bir şeyRahmi alınan kadın (28 29 yaşlarında) hamile kalabilir mi böyle birşey mümkün mü acaba