Rahmi ters ve pcos olan var mı ?

hergunuzgunum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2025
32
5
1
27
Pcos um ve doktor rahmimin ters olduğunu söyledi, böyle olup hamile kalan var mı ? İlaç kullanarak yumurtaları çatlayan oldu mu ? Tecrübelerinize ihtiyacım var 💕

Amh değeriniz kaçtı ? Çok ağladım sanki çocuğum olmayacakmış psikolojisi yüklendi
Benim de hepsi sıkıntıydı inanın... Hatırlamıyorum bile ama ben burada pozitif gördüm diyen insanların mesajına bakar böyle iç gecirirdim hayatım boyunca yazamicam diye. Sadece akışa güvenin. Bedeninize güvenin. 🌸

Benimde zamaninda sagda pcos vardi. Sol normaldi. Ayrica ters rahim. Ama sonra solda kanser cikti ve yumurtalik alindi. Kemoterapiden once Sagdakinden acil yumyrta toplama yapildi. Pcos olduğu icin bolca saglikli yumurta elde ettik. Avantaj oldu yani. Sonra tedavilerimi oldum, atlattim. Tup bebek yaptik vakit kaybetmemek adina. Rahim ters olduğu icin embriyon dusmez takilir dedi dr. O da avantaj oldu. Hamileyim :)
Yani kötü seyler diye dusunmeyin. Allah oyle yaratmissa bedeninizi, vardir bi hayir.

Rahmim tersmiş gebeyken öğrendim. Pcos değilim. Ters rahmin hamilelği engelleyici hiç bir etkisi yok, bilimsel olarak da yok. İlk aydan hamile kaldım. Annem de ters rahimli çok kolay hamile kaldı.

Pcos um ve doktor rahmimin ters olduğunu söyledi, böyle olup hamile kalan var mı ? İlaç kullanarak yumurtaları çatlayan oldu mu ? Tecrübelerinize ihtiyacım var 💕
Pcos değilim ama rahmim ters rahim tersliği hamile kalmaya engel asla değil sadece hamile kaldıktan sonra 6 7. Haftalara kadar bebeği vajinal usg ile görüyorsunuz genelde arkada ve küçük olduğu için o kadar. İnşallah tez zamanda güzel haberler alırsınız 🙏

Back
X