- 11 Eylül 2025
- 89
- 10
- 3
- 27
- Konu Sahibi hergunuzgunum
Pcos um ve doktor rahmimin ters olduğunu söyledi, böyle olup hamile kalan var mı ? İlaç kullanarak yumurtaları çatlayan oldu mu ? Tecrübelerinize ihtiyacım var 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim adınıza, amh 6.3 çıktı benim ve ilaçsız adet olamıyorum ergenlikten beri, sizlerde de aynı sorun var mıydı ?Ben de pcosum. Rahmim ters değil ancak 1 buçuk sene denemiştim ve bebeğimiz olmamıştı. Letu kullandım. 2. Denemede şükürler olsun ki oldu. :)![]()
Amh değeriniz kaçtı ? Çok ağladım sanki çocuğum olmayacakmış psikolojisi yüklendiYani değişiyordu, bazen olurdum bazen olamazdım ama 8-9 aydır ilaçsız olamıyordum ben de
Benim de hepsi sıkıntıydı inanın... Hatırlamıyorum bile ama ben burada pozitif gördüm diyen insanların mesajına bakar böyle iç gecirirdim hayatım boyunca yazamicam diye. Sadece akışa güvenin. Bedeninize güvenin.Amh değeriniz kaçtı ? Çok ağladım sanki çocuğum olmayacakmış psikolojisi yüklendi
Sizlerde de mi aynı sıkıntılar vardı ve hamile mi kaldınız ?Benim de hepsi sıkıntıydı inanın... Hatırlamıyorum bile ama ben burada pozitif gördüm diyen insanların mesajına bakar böyle iç gecirirdim hayatım boyunca yazamicam diye. Sadece akışa güvenin. Bedeninize güvenin.![]()
Evet, ters rahim dışında hepsi vardı. Şu an 6+2 hamileyim şükürler olsun ki. O yüzden gerçekten ağlamayı hemen bırakın, diyet + spor desteği ve ilaçları düzenli kullanın. Sonrasını akışa bırakınSizlerde de mi aynı sıkıntılar vardı ve hamile mi kaldınız ?
Pcos değilim ama rahmim ters rahim tersliği hamile kalmaya engel asla değil sadece hamile kaldıktan sonra 6 7. Haftalara kadar bebeği vajinal usg ile görüyorsunuz genelde arkada ve küçük olduğu için o kadar. İnşallah tez zamanda güzel haberler alırsınızPcos um ve doktor rahmimin ters olduğunu söyledi, böyle olup hamile kalan var mı ? İlaç kullanarak yumurtaları çatlayan oldu mu ? Tecrübelerinize ihtiyacım var![]()