shannon Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2007 1.587 844 648 Eskişehir 28 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi shannon #1 Ters rahim hamileliğe engel olur mu?Doktor net konuşmadı.bu durumda gebe olan var mı?
papillon_01 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2015 48 18 38 28 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi shannon #2 Merhaba ben 2 doğum yaptıktan sonra öğrendim rahmimin ters olduğunu. Doktor rahmin ters dedi ne olacak dedim eskilere bakma çocuk olmaz derler ama senin zaten 2 tane olmuş dedi. Cinsel ilişki sırasında ağrın olabilir dedi
Merhaba ben 2 doğum yaptıktan sonra öğrendim rahmimin ters olduğunu. Doktor rahmin ters dedi ne olacak dedim eskilere bakma çocuk olmaz derler ama senin zaten 2 tane olmuş dedi. Cinsel ilişki sırasında ağrın olabilir dedi
Angelsmamy Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2018 873 746 53 28 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi shannon #3 Benimde ters 2 kızım var rabbim bağışlasın banada bel ve kasık ağrısı yapıyor
S scarlettjj Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Ekim 2019 405 174 33 28 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi shannon #4 shannon .!.: Ters rahim hamileliğe engel olur mu?Doktor net konuşmadı.bu durumda gebe olan var mı? Genişletmek için tıkla... Benim bir yakınımında ters ama çocuğu oldu. Sıkmayın canınızı sizin de olacaktır siz kendinize sağlıkla bakın, doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin
shannon .!.: Ters rahim hamileliğe engel olur mu?Doktor net konuşmadı.bu durumda gebe olan var mı? Genişletmek için tıkla... Benim bir yakınımında ters ama çocuğu oldu. Sıkmayın canınızı sizin de olacaktır siz kendinize sağlıkla bakın, doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin