Rahmimde kist olduğunu öğrendim...

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Dün doktora gittik ilk kontrolümdü doktor baktı etti bebek 5 hafta 5 günlükmüş kesesi oluşmuş sağlıklıymış dedi daha detaylı bakınca kist gördü aşağı taraflarda bunun için fitil verdi düşük önleyiciymiş birde kisti eritiyormuş... kimisi gebelikle bu kisti atıyormuş fakat düşük ihtimali bir tık yüksekmiş birde eşimle kan uyuşmazlığımız var bunun için hiçbir şey demedi sadece kan uyuşmazlığınız var dedi haftaya tekrar gidicem verdiği tahlillerle ve tekrar bakıcakmış... öyle bir durumla karşılaşan oldu mu hiç? Birde kan uyuşmazlığı sorun yapmıyor değil mi? Bildiğim kadarıyla...

Bende 10+6 günlük hamileyim bende 1 hafta önce kontrole gittim bebek sağlıklı kese düzgün kalp atışları başlamış herşey iyi dedi
Ama bende de kist varmış düşük tehlikesi bebeğe herhangi bi zararı da yok dedi doktorum sadece bana ağrı sancı yapacağını söyledi o yüzden ilaç vs vermedi sadece Ağrın olduğu zaman dinlen dedi ağır işlerden kaçın çok yorulma dedi

Bana hiç öyle bir şey demedi direk ilaç verdi düşük önleyici bu dedi bide kistini eritecek dedi haftaya tekrar kontrol edicem falan dedi tehlikesi var mı diye sorunca yok dedi bilemedim haftaya daha detaylı sorucam

Dediğim gibi sadece sana ağrısı sancısı olur dedi ilaçda yazmadı ama korkuyorum bende inşallah sağ salim alırız yavrularımızı kucağımıza

Dediğim gibi sadece sana ağrısı sancısı olur dedi ilaçda yazmadı ama korkuyorum bende inşallah sağ salim alırız yavrularımızı kucağımıza
İnşallah öyle korkma aklına getirme öyle bir şey duymamışsın gibi davran fazla takılacak bir durum değil bence benim gittiğim doktor çok takıldı kuzenimle gitmiştim çıkıştı diyor niye bu kadar takıldı takılanacak bir durum değil o kadar vs diye bide bana alttanda baktı size baktılar mı?

Yok hayır alttan bakmadı sadece ultrason ile baktı bana da 3 hafta sonra gene gel dedi 2 hafta sonra gidecm bakalım ne diycek bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…