Rahmin ters olması hamile kalamama

• Konu Sahibi Konu Sahibi xxxnezo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
X

xxxnezo

Ziyaretçi
slm bayanlar çok dr .gittim herşey yolunda bütün tahliller falan rahım flimi herşey normal tek sorun rahim tersligi zor dedi dr.hamıle kalman ama rahmi ters olupta hamile kalanlarda çok fazla 2 kez aşılama oldum tavsiye edeceginiz bir öneri varmı acaba tşk ettim simdiden...

canım rahim tersliği sarışınlık esmerlık gibi bir şeymiş eğer her şey yolunda olsaydı mutlaka hamile kalırdın bebek olmamasının uzun süreçte rahim tersliği ile ilgisi yokmuş ben heralde 50 ye yakın jinekologla görüşmüüşümdür her biride bana bunları söyledi bence asıl nedenlerin üzerine eğil kafanı rahim tersliğine takma canım sana önereceğim tek şey aşılama ile daha fazla vakit ve para harcamadan tüp bebeğe geç tatlım bende iki aşılama denedim ilkinde tuttu ama düştü şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum ama az yumurtam var e2 im düşük fazla bir ümit yok umarım sen hiç bir şeye gerek kalmadan alırsın bebişini kucağına

burp canım benim ya çok tşk ettim yazın için anlamadım bende çok gititm dr.hersey nomal dediler ama kalamıyorum seninde allah gönlüne göre versin güzel haberlerini alırım inşallah...

slm bayanlar çok dr .gittim herşey yolunda bütün tahliller falan rahım flimi herşey normal tek sorun rahim tersligi zor dedi dr.hamıle kalman ama rahmi ters olupta hamile kalanlarda çok fazla 2 kez aşılama oldum tavsiye edeceginiz bir öneri varmı acaba tşk ettim simdiden...

Canım benım eltım rahımı ters ama hamıle kaldı ve normal dogum yaptı.Benım doktorumda hamıle kalırsam.Ayrıca benımde rahımım ters bebısımın kolay kolay dusmeyecegını söyledi.Cunku rahım ters olunca bebek tutundumu dusuk rıskı yokmus cok azmıs canım.:enbuyukkk:

Merhaba,
Benimde rahmim tersti canım.ıki hamilelik yaşadım bir tanesi kayıpla sonuçlandı 4.5 aylıkken:gitme:
Doktorum bunun hiç bir etkisi olmadığını zaten hamilelikte rahmin düzeldiğini söylemişti.
Sende buna inan.Doktorunun bu konudaki düşüncesi kesinlikle yanlış.Allahım izni ile en kısa sürede Rabbim en sağlıklısını en hayırlısını nasip etsin inşallah

Back
X