- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.322
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Amin canim insallahBu ay hürmetine Rabbim tüm evlat bekleyenlere hayırlı evlat nasip etsin..❤
Bu ayın bereketiyle Rabbim çifte bayram yaşatsın bizlere..
bayram da bebek sevinci de yaşayalım inşaAllah
Maşallah canım Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı da nasp etsin inşallahCumlemize insAllah sukur bana nasip oldu icindede sizlere versin Rabbim
Amin canim insallah
Aminnn insAllah canim cümlemize insAllah naisp eder saglikla sıhhatle kucaga almayi.Maşallah canım Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı da nasp etsin inşallah
Amin inşallah canım Rabbim bu mübarek ramazan ayının hürmetine hepimize bebişlerimizi nasip etsin çifte bayram sevinci yaşayalım hep birlikte inşallahhhhhhh aminnnn
11 aydır canım... hayırlısı ile inşallah en kısa zamanda bebeşimiz gelir beklemek zor ve yorucu..Amiinn inşallah canım
Siz ne kadar zamandır istiyorsunuz
11 aydır canım... hayırlısı ile inşallah en kısa zamanda bebeşimiz gelir beklemek zor ve yorucu..
8 yillik evliyim 3 dusuk oldu sonuncu ikizdi kurtaj oldumNe kadar zamandır istiyorsunuz canım
Amin inşallah canım inşallah 16 mayıs canım herhangi bir aksaklık olmazsaAynen öyle ama bi zamanı vardır mutlaka
Duayı ve inanmayı bırakmayalım ben en kısa süredr olacağına inanıyorum inşallah
Bat ne zaman canım
Çok üzüldüm canım rabbim sabrını versin neden böyle oluyor bir sebebi olmalı kan pıhtılaşması mı var acaba?8 yillik evliyim 3 dusuk oldu sonuncu ikizdi kurtaj oldum
maalesef hic bir sebep bulunamadi kafayi yiycez her islem yapildi olmayinca olmuyor iste.... Kactane hastane onlar dr ankaradayim her yere gittim herkes aynisini dedi sepesiz iste kucagima bebek almakÇok üzüldüm canım rabbim sabrını versin neden böyle oluyor bir sebebi olmalı kan pıhtılaşması mı var acaba?nasıl zor ya içim sızladı
maalesef hic bir sebep bulunamadi kafayi yiycez her islem yapildi olmayinca olmuyor iste.... Kactane hastane onlar dr ankaradayim her yere gittim herkes aynisini dedi sepesiz iste kucagima bebek almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?