• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazan ayında bara gidip alkol kullanmak...

Herkesin özgür olduğunu herkes biliyor zaten.. ben seni anlıyorum arkadaşım. Insan sevdiği birini ters bi durumda görünce üzülebilir yada kafasını kurcalayabilir. Sadece din konusunda değil bu. Herkes istediğini yapar zaten o ayrı, millet kendi üstüne almış resmen!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb bayanlar.. Neden böyle bi konu açtım bilmiyorum çünkü şimdi çok üzgünüm...Her zaman insanların yaşam tarzlarına saygım olmuştur, hala da öyle..Kimseyi yadırgamam, hayat onun der susarım..Yalnız konu din ve benim için önemli biri oldu mu değişir...Demin benim için önemli ve yakın birinin(sevgilim felan değil) barda olduğunu ve alkol kullandığını öğrendim, şu an kötüyüm, üzüldüm onun için ve bi an gözümde kapkara oldu:50: çok mu abartıyorum bilmiyorum, hiçbişey düşünemiyorum şuan, yorumlarınızı almak istedim sadece...

Evet cok abartiyorsun.

Çok çok sevdiğim arkadaşlarım var dediğiniz gibi yaşayan.
Bu yaşamı yüzünden ona olan hislerim değişmiyor.
O bana saygı duyuyor ben de ona.
Benden farklı olan yaşantısı onun güzel yüreğini değiştirmiyor..
bu kadar:46::46::46:

Herkesin özgür olduğunu herkes biliyor zaten.. ben seni anlıyorum arkadaşım. Insan sevdiği birini ters bi durumda görünce üzülebilir yada kafasını kurcalayabilir. Sadece din konusunda değil bu. Herkes istediğini yapar zaten o ayrı, millet kendi üstüne almış resmen!

Aynen.. Tatmin ola ola verilen cvplar, vs vs.

Kimsenin üstüne alındığı yok. Sadece onu ilgilendirmediğini söylüyoruz. Ne diyelim başka? Soru sormamış zaten. Siz de anlıyorumdan başka bişey diyememişsiniz göründüğü üzere. Biz de anlıyoruz ve onu ilgilendirmeyeceğini söylüyoruz. Siz neden bu kadar takıldınız acaba bu duruma?

Çok mu üzüldün ?

Alkol kullanmak kötü bir şey tamam ama alkol kullanan insanı kapkara görmek de kötü kimseye bir zararı olmadıkça kişinin kendini ilgilendirir. Düşün ki Rabbimiz onu öz annesinden daha çok seviyor. Ayrıca alkol kullanmak her zaman kötü ramazan ayında mı sadece dini düşüneceğiz.

Müslüman müslümanin elinden tutmalidir hatasini yüzüne vurmak degil ama yardim edebilir tatli bir dille.. bu hassasiyetinizden ötürüde sizi tebrik ederim bazilrininda baskalarini düsünmesi lazim bence heleki yakin biriyse cünkü o kisinin etrafindaki insanlarda onu daha yanlis bir yolada itebilir arkadaslik edip ondan uyarmakta yarar var zarar yok..

Kiminle gezdiginize kimle arkadaslik ettiginize dikkat edin cünkü bülbül güle karga cöplüge götürür
Duyarsiz olmayip endise etmenizde cok güzel cidden

Aynen.. Tatmin ola ola verilen cvplar, vs vs.

biz tatmin ola ola cevap verdik ama bu cevapla sizi pek tatmin etmedi galiba hemen saldırı pozisyonuna geçtiğinize göre..

ne dememizi isterdiniz siz söyleyin biz yazalım.

Back
X