C Curjoloji Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2019 98 318 8 25 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Curjoloji #1 11 ayın sultani ramazan yaklaşıyor kızlar. Bugün üç ayların ilki recep ayının ilk günü. Bugün oruç olan var mi ? Ben niyetliyim Allah kabul ederse inşallah
11 ayın sultani ramazan yaklaşıyor kızlar. Bugün üç ayların ilki recep ayının ilk günü. Bugün oruç olan var mi ? Ben niyetliyim Allah kabul ederse inşallah
_ozengull 🖤 Kayıtlı Üye 22 Eylül 2017 771 685 103 25 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Curjoloji #2 Allah kabul etsin kuzuuuum
Dido337 dewamke💗 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Kasım 2019 2.007 3.845 133 26 25 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Curjoloji #3 Allah kabul etsin
C Curjoloji Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2019 98 318 8 25 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Curjoloji #4 Amin tesekkur ederim canlarim inşallah
Y Yengec anasi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2017 2.508 6.468 108 25 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Curjoloji #5 Allah kabul etsin ⚘
C Curjoloji Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2019 98 318 8 25 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Curjoloji #6 Yengec anasi .!.: Allah kabul etsin ⚘ Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim canım. Takatimin sonlarına geldim galiba . Başım agrimaya başladı. Allah yardimcimiz olsun ramazanda
Yengec anasi .!.: Allah kabul etsin ⚘ Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim canım. Takatimin sonlarına geldim galiba . Başım agrimaya başladı. Allah yardimcimiz olsun ramazanda
Dido337 dewamke💗 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Kasım 2019 2.007 3.845 133 26 25 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Curjoloji #7 Curjoloji .!.: tesekkur ederim canım. Takatimin sonlarına geldim galiba . Başım agrimaya başladı. Allah yardimcimiz olsun ramazanda Genişletmek için tıkla... Sahuru guzel yap kiz bol su ic tuzlu yeme
Curjoloji .!.: tesekkur ederim canım. Takatimin sonlarına geldim galiba . Başım agrimaya başladı. Allah yardimcimiz olsun ramazanda Genişletmek için tıkla... Sahuru guzel yap kiz bol su ic tuzlu yeme
Y Yengec anasi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2017 2.508 6.468 108 25 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Curjoloji #8 Curjoloji .!.: tesekkur ederim canım. Takatimin sonlarına geldim galiba . Başım agrimaya başladı. Allah yardimcimiz olsun ramazanda Genişletmek için tıkla... Ilk gün zor olur Tutmaya devam ederseniz baş agriniz da kalmaz insaAllah Muhakkak sahur yaparak tutmakta önemli tabi aç kalınan süre azalmış olur
Curjoloji .!.: tesekkur ederim canım. Takatimin sonlarına geldim galiba . Başım agrimaya başladı. Allah yardimcimiz olsun ramazanda Genişletmek için tıkla... Ilk gün zor olur Tutmaya devam ederseniz baş agriniz da kalmaz insaAllah Muhakkak sahur yaparak tutmakta önemli tabi aç kalınan süre azalmış olur
C Curjoloji Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2019 98 318 8 25 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Curjoloji #9 Dido337 .!.: Sahuru guzel yap kiz bol su ic tuzlu yeme Genişletmek için tıkla... ayy sahura kalkicam diye kirk kere uyandım durdum uykumu da almadım. Rüyamda unutup yemek yiyorum sonra ben oructum yahu derken uyandım
Dido337 .!.: Sahuru guzel yap kiz bol su ic tuzlu yeme Genişletmek için tıkla... ayy sahura kalkicam diye kirk kere uyandım durdum uykumu da almadım. Rüyamda unutup yemek yiyorum sonra ben oructum yahu derken uyandım
C Curjoloji Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2019 98 318 8 25 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Curjoloji #10 Yengec anasi .!.: Ilk gün zor olur Tutmaya devam ederseniz baş agriniz da kalmaz insaAllah Muhakkak sahur yaparak tutmakta önemli tabi aç kalınan süre azalmış olur Genişletmek için tıkla... Aynen oyle ilk gun diye biraz zor geçiyor. İs yerindeyim ama mümkün mertebe az is yapmaya çalışıyorum bugün
Yengec anasi .!.: Ilk gün zor olur Tutmaya devam ederseniz baş agriniz da kalmaz insaAllah Muhakkak sahur yaparak tutmakta önemli tabi aç kalınan süre azalmış olur Genişletmek için tıkla... Aynen oyle ilk gun diye biraz zor geçiyor. İs yerindeyim ama mümkün mertebe az is yapmaya çalışıyorum bugün