Ramazan da kayınvalide de kalmak

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Arkadaşlar kayinpederim vefat etti. Kayinvalidem yalnız yaşıyor.

Eşim bugün dedi ki ramazan da annem de kalalım mı yazık tek başına sahur iftar yapmasın. Ben de tamam dedim. Hem beraber yemek yaparız diye düşündüm.

Ama sonra düşündüm şöyle bi sorun var. Ben ramazanda geç uyaniyorum. Geç derken iftara kadar değil tabi ki ama öglene kadar uyuyorum. Kayinvalidem de sabah namazindan sonra uyumuyor. Kalkıp iş falan yapıyor. Ben uyurken onun iş yapması olmaz. Ben de o saatte uyansam çok zor dayanirim iftara kadar. Sigara da kullanıyorum çünkü.

Ayrıca beni yakınlarım iftara davet ederler. Benim de onlari davet etmem lazım kendi evime. Kayinvalidemin evine davet edemem. Nasıl olur içinden çıkamadım bi yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
bence guzel dusun ve bu guzel ozel gunleri keyifle gecirmeye bak... zaten misafir aldigin kadarda davet edilirsin...cokta kasmayi gerektirecek bi durum yok.hem k.v. de senin uyuyo olmana eminim bisey demiyecek ve dikkat edecektir.

Bence büyük hata yaparsınız. Kayinvalidenizi siz eve davet edin daha iyi. Biliyorsunuz ki ramazanda iftara misafir alınır. Kayinvalideniz büyük olduğu için ve siz orada olduğunuz için gelen çok olacaktır. Sigara içen biri ramazanda biraz sinirli oluyor. Tabi bu benim düşüncem.

Madem kabul etmişsiniz aynı evde kalmadınız da bu söylediklerinizin dışında bir problem olmayacağını düşünüyorsanız siz kvdenizi çağırın. Kendi evinizde olursunuz en azından. O istediği kadar kalkskalksın erkenden. Kendi evinizde olursanız istediğiniz saate kadar uyursunuz en azından. Istediginiz kişiyi de çağırırsınız iftara. Kvdeniz de gelir sizle ne var 1 tabak fazla konur sofraya.. karşı tarafa soyelrsijiz kvdenizin sizde kaldığını..

Öncelikle başınız sağolsun.
Siz bence iyi kalpli bir insansınız düşünmeden kabul etmişsiniz o kadar hoşuma gitti ki. Eşiniz de annesine üzülmüş haklı da, siz de ne güzel kabul etmişsiniz. Ben de sanmıyorum uyumanıza sorun çıkartacağını. Bence kalın beraber en azından bu sene öyle yapın, seneye daha fazla oturmuş olur ölüm acısı alışır kadıncağız. Böyle şeylerde ben duygusal düşünürüm hep..

Madem kabul etmişsiniz aynı evde kalmadınız da bu söylediklerinizin dışında bir problem olmayacağını düşünüyorsanız siz kvdenizi çağırın. Kendi evinizde olursunuz en azından. O istediği kadar kalkskalksın erkenden. Kendi evinizde olursanız istediğiniz saate kadar uyursunuz en azından. Istediginiz kişiyi de çağırırsınız iftara. Kvdeniz de gelir sizle ne var 1 tabak fazla konur sofraya.. karşı tarafa soyelrsijiz kvdenizin sizde kaldığını..
Ben de böyle düşündüm ama kv ben de o kadar uzun kalmaz. Siz gelin demiş eşime

Öncelikle başınız sağolsun.
Siz bence iyi kalpli bir insansınız düşünmeden kabul etmişsiniz o kadar hoşuma gitti ki. Eşiniz de annesine üzülmüş haklı da, siz de ne güzel kabul etmişsiniz. Ben de sanmıyorum uyumanıza sorun çıkartacağını. Bence kalın beraber en azından bu sene öyle yapın, seneye daha fazla oturmuş olur ölüm acısı alışır kadıncağız. Böyle şeylerde ben duygusal düşünürüm hep..
Teşekkür ederim. Onuu yalnız birakirsak vicdanım rahat etmez. Zaten sorun çıkarmaz ama ben uyurken onun iş yapmasida tuhafima gidiyor. Keşke o gelse bana en azından kendi evimde rahat ederim. Ama gelmiyor işte. :(

Yaa aynı sıkıntı bendede var. Onu çok seviyorum özledimde ama ramazan olmaz. Oda erkenden kalkar hiç de durmaz. Benim mutfakla y. Odası yakın. Resmen suyla oynar yemin ederim su sesinden nefret ediyorum bu yüzden. Ayrıca bayramı tek geçirmek istiyrum. Bilmiyorum ne yaparım

1 ay çok zor olmaz mı ?
Kabul de etmişsiniz bence gidin 1 hafta enfazla kalın. söyleyinde anne ben dayanamıyorum erken kalkamam sen kalkınca bişey yapma, birlikte yaparız de

Sonra evinize geçin yanında sigarada içmiyosanız oraya geç buraya sigara içte zor olur. Misafir kısmıda var

Teşekkür ederim. Onuu yalnız birakirsak vicdanım rahat etmez. Zaten sorun çıkarmaz ama ben uyurken onun iş yapmasida tuhafima gidiyor. Keşke o gelse bana en azından kendi evimde rahat ederim. Ama gelmiyor işte. :KK43:
tek derdiniz oglene kadar uykumu? bir ay bu bir ay;) hicmi yakinlasmican esinle?! üstelik gece banyo yapmak zorunda kalcaksiniz;) bunlarida düsün

tek derdiniz oglene kadar uykumu? bir ay bu bir ay:KK66: hicmi yakinlasmican esinle?! üstelik gece banyo yapmak zorunda kalcaksiniz:KK66: bunlarida düsün
Şuan varya size ne kadar teşekkür etsem az. Valla bu benim hiç aklıma gelmedi. Üstelik eşim hergün yakınlaşmak istiyor. :) Ama onun da hiç aklına gelmedi sanırım. Yada kv nin evinde de yakinlasicagini sandı galiba. :) Bunu yarın söyleyim de kv yi bize gelmeye ikna etsin. :)

On beş gün siz kalın onbesgun o kalsın bence hem davetlerinizi de yapabilirsiniz söz verilmiş sözden bi anda dönmek nasıl olur bilmem

Arkadaşlar kayinpederim vefat etti. Kayinvalidem yalnız yaşıyor.

Eşim bugün dedi ki ramazan da annem de kalalım mı yazık tek başına sahur iftar yapmasın. Ben de tamam dedim. Hem beraber yemek yaparız diye düşündüm.

Ama sonra düşündüm şöyle bi sorun var. Ben ramazanda geç uyaniyorum. Geç derken iftara kadar değil tabi ki ama öglene kadar uyuyorum. Kayinvalidem de sabah namazindan sonra uyumuyor. Kalkıp iş falan yapıyor. Ben uyurken onun iş yapması olmaz. Ben de o saatte uyansam çok zor dayanirim iftara kadar. Sigara da kullanıyorum çünkü.

Ayrıca beni yakınlarım iftara davet ederler. Benim de onlari davet etmem lazım kendi evime. Kayinvalidemin evine davet edemem. Nasıl olur içinden çıkamadım bi yardımcı olur musunuz?
O sizde kalsin

Back
X