Ramazan da kayınvalide de kalmak

Arkadaşlar kayinpederim vefat etti. Kayinvalidem yalnız yaşıyor.

Eşim bugün dedi ki ramazan da annem de kalalım mı yazık tek başına sahur iftar yapmasın. Ben de tamam dedim. Hem beraber yemek yaparız diye düşündüm.

Ama sonra düşündüm şöyle bi sorun var. Ben ramazanda geç uyaniyorum. Geç derken iftara kadar değil tabi ki ama öglene kadar uyuyorum. Kayinvalidem de sabah namazindan sonra uyumuyor. Kalkıp iş falan yapıyor. Ben uyurken onun iş yapması olmaz. Ben de o saatte uyansam çok zor dayanirim iftara kadar. Sigara da kullanıyorum çünkü.

Ayrıca beni yakınlarım iftara davet ederler. Benim de onlari davet etmem lazım kendi evime. Kayinvalidemin evine davet edemem. Nasıl olur içinden çıkamadım bi yardımcı olur musunuz?
Kayınvalıden sızde kalsın ayrıca oruç uykuya tutturulmaz denır

Arkadaşlar kayinpederim vefat etti. Kayinvalidem yalnız yaşıyor.

Eşim bugün dedi ki ramazan da annem de kalalım mı yazık tek başına sahur iftar yapmasın. Ben de tamam dedim. Hem beraber yemek yaparız diye düşündüm.

Ama sonra düşündüm şöyle bi sorun var. Ben ramazanda geç uyaniyorum. Geç derken iftara kadar değil tabi ki ama öglene kadar uyuyorum. Kayinvalidem de sabah namazindan sonra uyumuyor. Kalkıp iş falan yapıyor. Ben uyurken onun iş yapması olmaz. Ben de o saatte uyansam çok zor dayanirim iftara kadar. Sigara da kullanıyorum çünkü.

Ayrıca beni yakınlarım iftara davet ederler. Benim de onlari davet etmem lazım kendi evime. Kayinvalidemin evine davet edemem. Nasıl olur içinden çıkamadım bi yardımcı olur musunuz?
Bence kayınvalideniz için baZı şeylerden vazgeçebilirsiniz mesela arkadaşlarınızı kvnin evinde ağırlarsınız .
Yada amaç beraber kalmaksa onu size davet edebilirsiniz ..
bence böyle zor bir günde yanında olmalısınız.
Uyuma meselesinin de ramazanda o şekilde olacağına emin misiniz ? Çünkü sabır 3de olacak , muhtemelen o saate kadar uyumayacaksınız .

Nolacak

Yatıp uyuyun

Açıklarsınız güzelce, dayanamıyorum diye

Anlamazsa onun sorunu

Misafirsiniz zaten, öyle iş yapacağım vs şeylerin altına girmeye gerek yok

Yok artik kendi tutmadi bana da tutturmadi nasil bisey sonucta gun asiri mi birlikte oluyonuz:))
Adam calismiyo mu aksam iftardan sonra noluyosa olur yani :))

bı defa tamam deyıp bı hataya düşmüşsunuz su sekılde yapabılırsınız mısafır cagırmak ıstedıgınızde eve gıdersınız kayınvalıdenızle bırlıkte sızı çağıran yer olursada esınızle gıdersınız bı kac defalık tek kalabılır bence zaten kayınvalıdenızle kaldığınızı bılenler onuda çağırır ıdare edın artık yapacak bısey yok

Eşime anlattım durumu bişey olmaz uyu sen annem ne dicek diyor. Ama bişey demesi sorun değil ki ben rahat edemem diyorum anlamıyor. Bu arada eşim her gün benle birlikte olmak istiyor ama bu hiç aklına gelmedi sanırım. Bunu söylesem rahat edemeyiz orda banyo falan desem ikna olurmu ki?
ikna olmaz an ca kaynanada kalırsın yapmazsın o zaman anlar 2 gun tut kendin :))

Kv nizin basi saolsun. Ramazanda yalniz kalmasi onu etkileyebilir bu sebeple bence o sizde kalsin. Ben olsam kalmam. İnsanin kendi evi gibisi yok valla. Kendi annemde bile rahatsiz oluyorum

Back
X