- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
- Konu Sahibi sonkafautucu
Erkek milleti ışte napcan nefisleri bizden daha kuvvetliValla daha ramazan gelmedi bilmiyorum ama şu sıralar hergün istiyo bugün ben istemedim küstü yattı çocuk gibi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek milleti ışte napcan nefisleri bizden daha kuvvetliValla daha ramazan gelmedi bilmiyorum ama şu sıralar hergün istiyo bugün ben istemedim küstü yattı çocuk gibi :)
Kayınvalıden sızde kalsın ayrıca oruç uykuya tutturulmaz denırArkadaşlar kayinpederim vefat etti. Kayinvalidem yalnız yaşıyor.
Eşim bugün dedi ki ramazan da annem de kalalım mı yazık tek başına sahur iftar yapmasın. Ben de tamam dedim. Hem beraber yemek yaparız diye düşündüm.
Ama sonra düşündüm şöyle bi sorun var. Ben ramazanda geç uyaniyorum. Geç derken iftara kadar değil tabi ki ama öglene kadar uyuyorum. Kayinvalidem de sabah namazindan sonra uyumuyor. Kalkıp iş falan yapıyor. Ben uyurken onun iş yapması olmaz. Ben de o saatte uyansam çok zor dayanirim iftara kadar. Sigara da kullanıyorum çünkü.
Ayrıca beni yakınlarım iftara davet ederler. Benim de onlari davet etmem lazım kendi evime. Kayinvalidemin evine davet edemem. Nasıl olur içinden çıkamadım bi yardımcı olur musunuz?
Orucu uykuya tutturan yok ki. Akşama kadar uyumuyorum sonuçta. Ama sahurdan itibaren uyumamazlik ta yapamam ki.Kayınvalıden sızde kalsın ayrıca oruç uykuya tutturulmaz denır
Bence kayınvalideniz için baZı şeylerden vazgeçebilirsiniz mesela arkadaşlarınızı kvnin evinde ağırlarsınız .Arkadaşlar kayinpederim vefat etti. Kayinvalidem yalnız yaşıyor.
Eşim bugün dedi ki ramazan da annem de kalalım mı yazık tek başına sahur iftar yapmasın. Ben de tamam dedim. Hem beraber yemek yaparız diye düşündüm.
Ama sonra düşündüm şöyle bi sorun var. Ben ramazanda geç uyaniyorum. Geç derken iftara kadar değil tabi ki ama öglene kadar uyuyorum. Kayinvalidem de sabah namazindan sonra uyumuyor. Kalkıp iş falan yapıyor. Ben uyurken onun iş yapması olmaz. Ben de o saatte uyansam çok zor dayanirim iftara kadar. Sigara da kullanıyorum çünkü.
Ayrıca beni yakınlarım iftara davet ederler. Benim de onlari davet etmem lazım kendi evime. Kayinvalidemin evine davet edemem. Nasıl olur içinden çıkamadım bi yardımcı olur musunuz?
:)))Aynı şeyi düşünmüşüz![]()
ikna olmaz an ca kaynanada kalırsın yapmazsın o zaman anlar 2 gun tut kendin :))Eşime anlattım durumu bişey olmaz uyu sen annem ne dicek diyor. Ama bişey demesi sorun değil ki ben rahat edemem diyorum anlamıyor. Bu arada eşim her gün benle birlikte olmak istiyor ama bu hiç aklına gelmedi sanırım. Bunu söylesem rahat edemeyiz orda banyo falan desem ikna olurmu ki?
malasef oyle sapıklar var ben benim kocada öyle haatta gunde 2 3 bile yapar ben izin verinceYok attık yaa bahane o bence yılda bi kere oluyo ramazan çok mu önemli o is hem ramazanda olur da ben hergün olmasına şaşırdım
Tobe tobe ya nefse hakim olmak lazım bence canım özellikle mübarek aydamalasef oyle sapıklar var ben benim kocada öyle haatta gunde 2 3 bile yapar ben izin verince