Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EYY BENDE MERAK ETTİMDE BAKTIM HEMEN GEREKMİYO GALİBAPeki araba için de zekat verilir mi kızlar?
hayır verilmezPeki araba için de zekat verilir mi kızlar?
EYY BENDE MERAK ETTİMDE BAKTIM HEMEN GEREKMİYO GALİBA
Sağolun cevap içinhayır verilmez
ev ve araba da 1 den fazla olunca gerekiyormusFitreyle zekati karistirmissiniz. Bilezik icin zekat verilir.
kizlar merhaba benim biyerde malim mulkum yok bi kazancimda yok su an sadece iki bilezigim var hediyelik fitre vermem gerekirmi
*bu arada dini konular yasakmis bu sorumda onlarin icine girermi bilgi amacli sonucta
evinde kiracı varsa onun zekatı var, ama boşsa evde arabada kaç tane olursa olsun zekat yokev ve araba da 1 den fazla olunca gerekiyormus
Hayır Bu yıl için kişi başı 11.50 tl ..Bu 11.5 lira kisi basi hergun için mi ? Yani 11,5×30 dan vericez dimi
Tesekkurler cevabiniz için. Sonunda anladim. Bu yil ilk kez kendim vericem önceleri babam verirdi .O yüzden bilmiyordum bu isleri pek. SagolunHayır Bu yıl için kişi başı 11.50 tl ..
diyanetin belirlediği bu ..
istediğiniz kadar verebilirsiniz..
mesela ben 50tl verdim :)
Bütçeniz ne kadara uygunsa..Tesekkurler cevabiniz için. Sonunda anladim. Bu yil ilk kez kendim vericem önceleri babam verirdi .O yüzden bilmiyordum bu isleri pek. Sagolun
Amin . Hepimizin insallahBütçeniz ne kadara uygunsa..
taban fiyat 11.50
Allah kabul etsin inşallah. .