ramazan geldi hoşgeldi:) ankarada iftar mekanları

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
96
Ankara
ramazan ayında toplu iftar yapılması bana büyük keyif verir heleki aileyle yapılan iftarlar mükemmeldir bence:1hug:ama tabi dışarda da eşle dostla arkadaş gruplarıyla iftar yapabilmek çok olası ve o da gayet keyifli:sm_cool:ankarada iftar yapılabilcek beğendiğimiz güzel yerleri birbirimizle paylaşmayı öneriyorum ve şimdiden hayırlı ramazanlara.s.

Ben Armada Uludağ kebapçısını çok beğeniyorum... İş arkadaşlarımızla bikaç kere gittik hem lezzeti çok iyi hem servisi... Tatlı çeşidi de çok fazla...

Ramazanda çoğu yer tıklım tışık oluyor... Soğuk çorba, önceden hazırlanıp bekletilen kebaplar, kuruyan salatalar, iftarlıklar.... Bazı yerler çok kötü oluyor yaaa....

geçen gün Tarihi Adana Kebapçısı'nda misafir ağırladım. Hizmet mükemmel, yemekler çok leziz. Menü hem kalabalık hem de fiyatı çok uygun. Her 10 dakikada bir bir isteğimizin olup olmadığı soruldu :)

püfür püfür esen rüzgar vardı o gün bahçede. Kendimizi deniz kenarında hissettik resmen. Her masaya osmanlı ocağı üstünde çay kondu. İçeçek sınırsız zaten. Biz çok memnun kaldık

Tarihi Adana Kebapçısı'nın iftar menüsü şöyle:

- İftar Tabağı
- Çorba (Ezogelin / Mercimek)
- Salata
- Şenbusek (Yöresel Mardin Böreği)
- İçli Köfte
- Çiğ Köfte
- Hoşaf
- Fındık Lahmacun
- Peynirli Fındık Pide
- Közlenmiş Patlıcan
- Izgaralar
- Meşrubat (Sınırsız)
- Çay-Kahve (Sınırsız)
- Tatlı (Tel Kadayıf / Sütlaç)

HEPSİ SADECE 27 TL

Telefon: ( 0312 ) 442 21 78

kızlarrrr gurme başlığında ramazanla ilgili çok az konu başlığı varmış şaşırdım paylaşalım gittiğimiz gidiceğimiz yerleri dicem ama bu sıcaktada ne yenir ki:)suyu buz gibi olan restoranları paylaşalım en iyisi:37:

Back
X