Ramazan günü kalp kırmak

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
746
600
108
Antalya
Mrb arkadaşlar ben 3. katta oturuyorum 1. Katta kiracimiz var lokanta isletiyor. Dün gece saat 11 de balkonda oturuyorduk oğlum kilime şeker döktü bende baktım asagida kimse yok kızı iç taraftaymis şeker gelmiş saçına kusurabakma görmedim dedim hem eşime hemde babama nrdgl sofra bezi silkeliyo üstümuze demiş. Şimdi aşağı insem siz lavobaya soğan suyu dokuyorsunuz olduğu gibi kokusu yukarda ben bu kokuyu her gün çekiyorum oğlumun odasınin penceresinin önünden bacaları geçiyo bacayı temizlemisler pencere olduğu gibi kurum üstelik lokantayı ilacliyolar koca koca hamam böcekleri yukarı çıkıyo ben bunlara bişey demiyorumda insanlık hali bi kere olmuş bişeyi böyle ortaliga yayiyorlar. Yorumlarinizi bekliyorum kızlar ona göre aşağı inicem

hiç gerek yok bence bır kere görmezden gelin sonuçta yüzyüze bakacaksınız bı taraf aklıselim olsun boşverin eğerki size birşey derlerse yanı uzatırlarsa sızde söylersınız ama kavgaya gelmiş gibi hem kendı canınız sıkılacak

Bence inmeyin hic.ozrunuzu de dilemissiniz bosverinnn e derse desin uzatmaya gereknyok.

Aşağıda kendi lavabosuna soğan suyu döküyor adı üstünde kendi lavobosu ...
Aşağı lokantayı ilaçlatıyorlar böcekler yukarı çıkana kadar ölür zaten ...
Sizin saydıklarınız çok komik bahaneler kusura bakmayın da
Balkondan ne silkelersen silkele ister gece 3 te silkele haksızsın ... Kilime şekermi dökülmüş, lavobaya fazlalığını dök sonra makineye yada küvete leğene bişeye suya bas yıka yani, kadın şikayet ettiğine göre ilk değil bu silkeleme mevzusu. Yazık bi de çocuğun kafasına gelmiş o toz şekerle karışık tozlar!! Kadın Mecburmu senin toz şekerini temizlemeye.
Bi de Yukarıdan , kusura bakma görmedim demişsin demekki yetmemiş gidip bidaha böyle bişey olmayacağını söyleyip tatlılıkla konuşman gerekirken bi de kalbini kırmaktan bahsediyosun pes !
Aşağıda oturanlardan kat be kat daha dikkatli olmanız hassas olmanız gerekiyor çünkü adı üstünde o hanım aşağıda oturuyo ve sizin yukarıdan ona zararınız olabilir onun size değil..
Halı kilim hertürlü herhangi bişey çırpanlara silkeleyenlere garezim var ..

Aşağıda kendi lavabosuna soğan suyu döküyor adı üstünde kendi lavobosu ...
Aşağı lokantayı ilaçlatıyorlar böcekler yukarı çıkana kadar ölür zaten ...
Sizin saydıklarınız çok komik bahaneler kusura bakmayın da
Balkondan ne silkelersen silkele ister gece 3 te silkele haksızsın ... Kilime şekermi dökülmüş, lavobaya fazlalığını dök sonra makineye yada küvete leğene bişeye suya bas yıka yani, kadın şikayet ettiğine göre ilk değil bu silkeleme mevzusu. Yazık bi de çocuğun kafasına gelmiş o toz şekerle karışık tozlar!! Kadın Mecburmu senin toz şekerini temizlemeye.
Bi de Yukarıdan , kusura bakma görmedim demişsin demekki yetmemiş gidip bidaha böyle bişey olmayacağını söyleyip tatlılıkla konuşman gerekirken bi de kalbini kırmaktan bahsediyosun pes !
Aşağıda oturanlardan kat be kat daha dikkatli olmanız hassas olmanız gerekiyor çünkü adı üstünde o hanım aşağıda oturuyo ve sizin yukarıdan ona zararınız olabilir onun size değil..
Halı kilim hertürlü herhangi bişey çırpanlara silkeleyenlere garezim var ..
Siz sadece bi kere kendi lavabonuza soğan suyu dökün bakalım bütün gün o koku gidiyormu ve ben ölü böcek temizlemek zorundamıyım. Ve yaptığım ilk olmasa ilk demezdim heralde

Bence ka
Mrb arkadaşlar ben 3. katta oturuyorum 1. Katta kiracimiz var lokanta isletiyor. Dün gece saat 11 de balkonda oturuyorduk oğlum kilime şeker döktü bende baktım asagida kimse yok kızı iç taraftaymis şeker gelmiş saçına kusurabakma görmedim dedim hem eşime hemde babama nrdgl sofra bezi silkeliyo üstümuze demiş. Şimdi aşağı insem siz lavobaya soğan suyu dokuyorsunuz olduğu gibi kokusu yukarda ben bu kokuyu her gün çekiyorum oğlumun odasınin penceresinin önünden bacaları geçiyo bacayı temizlemisler pencere olduğu gibi kurum üstelik lokantayı ilacliyolar koca koca hamam böcekleri yukarı çıkıyo ben bunlara bişey demiyorumda insanlık hali bi kere olmuş bişeyi böyle ortaliga yayiyorlar. Yorumlarinizi bekliyorum kızlar ona göre aşağı inicem
Rsilikli konusun guzelce anlasin

Siz sadece bi kere kendi lavabonuza soğan suyu dökün bakalım bütün gün o koku gidiyormu ve ben ölü böcek temizlemek zorundamıyım. Ve yaptığım ilk olmasa ilk demezdim heralde
O kadar zehire böcek yukarı çıkamadan ölür zaten siz söylediğinizle çelişiyosunuz.ayrıca haksızsınız kadından doğru düzgün özür bile dilememişsiniz kusura bakmayla olmuyo yani bi de kavga çıkarmaya yer arıyorsunuz ramazan günü ...
Tuttuğunuz oruç başınıza vurmuş sizin ... Sakince çözülebilecek konu bu gidin tatlı tatlı konuşun yani kadın haklı! Benim çocuğumun başından şeker silkelense evimdeki toz şekerleri alır kadının başına boca ederim.. Kazara silkelemiş bile olsanız silkelemeyin işte ilk ve son olur bu da umarım

başta siz haksızmışsınız. bir şey aşağı silkelenince etrafa da yayılıyor . hava akımından sizin görmediğiniz kısımda oturanlara da gelir o tozlar ama sizi çocuk gibi başkalarına şikayet etmeleri hoş olmamış . kocaman insanlarız . siz bir de kusura bakmayın demişsiniz. bence de şikayet etmesi yanlış . bir de gidip eşinize şikayet etmiş. nedir hani erkekler kadınların velisi mi ? siz bence muhattap olmamalısınız. büyüklük sizde kalsın .

Soğan suyunda haklısın evi baya kötü kokutuyo. Ona bi çözüm yok sanırım. Bende sevmiyorum camdan balkondan bişey çırpılmasını. Olan olmuş konuşmayın bence.

Haklısınız belki ama..
Aşağıya birşey silkelemek doğru mu sizce?
Hem de lokanta önü imiş.. Gelip geçen basar eder... Ne gerek var yani, medeniyetsizce davranışlar bunlar

Tavsiyeler üzerine inmedim konuşmaya. Ama biraz önce annem geldi alt komşumla kocasinada anlatmışlar şaka gibi yaa annemde git konuş dedi Velhasıl gittim müşterileri vardı dışarı çağırdım hanfendi diyo beni göre göre silkele din dedim ben aşağı baktım siz yoktun uz ozurdilememe rağmen ne bu herkese anlatmaniz ben sizin herseyinizi çekiyorum dedim diyoki burası lokanta kokuya olur sinirime sinir kâtip yukarı ciktim

Back
X