ramazan için planlarınız ne arkadaşlar?

revenna

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
89
0
16
Ankara
benim daha çok küçük ama kafam karışık yar ın inşallah doktor kontrolüm var bakalım ona soracağım daha 6 haftalık eşim okumuş ilk 3 ay ve son 3 ay tehlikeli diye ben tutmak istiyorum oruç ama bakalım artık hayırlısı sizlerin de fikirlerini öğrenmek istiyorum...

oruçlu olunacak süre yaklaşık 18-19 saat aç kalmak özellikle susuz kalmak anne ve bebek için çok tehlikeli bende ramazan başlangıcı 20.haftaya gireceğim doktorum artık bebeğin tamamen benden beslendiğini söyledi onun için oruç yasak ama hamileliğin başlangıcında annenin depolarından besleniyor belki ilk haftalarını yaşayanlar için bir sıkıntı olmayabilir ama yinede doktora danışmak şart

oruçlu olunacak süre yaklaşık 18-19 saat aç kalmak özellikle susuz kalmak anne ve bebek için çok tehlikeli bende ramazan başlangıcı 20.haftaya gireceğim doktorum artık bebeğin tamamen benden beslendiğini söyledi onun için oruç yasak ama hamileliğin başlangıcında annenin depolarından besleniyor belki ilk haftalarını yaşayanlar için bir sıkıntı olmayabilir ama yinede doktora danışmak şart

arkadaşlar ben birşeyi çok merak ediyorum bebek isteyen kadınlar ramazan ayında hamile kalırlarsa bunu hemen anlayamıcaklar ve oruç tutmaya devam edecekler hamileliğin ilk döneminde tutulan orun sakıncası olurmu_? yardımlarınızı bekliyorum

bana kalırsa hiçbir sakıncası olmaz zaten hamilelğin ilk üç ayında bebek annenin depolarında laıyor alacağını.üstelik ilk üç ay aşermeden dolayı yediğini kusan,serumla yaşayan ve kilo verenler var.olsa onların bebekleri zarar görürdü.
ben kızıma hamileyken ramazan kış ayındaydı bundan 12 yıl evvel ve hamilelğimin ilk 3 ayındaydım.30 günü hiç zorlanmadan tuttum zaten iftar 5teydi.ama şimdi tutmayı malesef düşünmüyorum.ben de yukarıdaki arkadaş gibi 20.haftama girmek üzereyim ,onca saat aç susuz kalamam zaten sıcaktan çok rahatsızım..artık inşallah doğurduktan sonra borcumuzu tutarız..

tutmayı çok isterdim ama bebeğimi düşünmek zorundayım..21. haftamdayım ve beslenmeme dikkat etmek zorundayım...inşallah daha sonra kazasını tutarız...

çok teşekkür ediyorum Hz Allahın izniyle anne olmayı çok istiyorum inşallah bebeğimiz mübarek ramazan ayında olur ve sağlıkla kucağımıza alırız buradan da müjdeli haberi bildiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…