- 9 Eylül 2013
- 12.057
- 27.776
- 798
Güzel bir program olmuşMrb bugün iftarda
*Bir küçük kepçe çorba
* Küçük tabak diyet kabak yemeği
* Bir isirimlik pide
*Yulaf lapası +irmikle beraber minik kuuck kase(aşırı çok geldi rahatsızlik duydum )
Aralarda
* Yeşil çay
*Şekersiz kahve ( birer bardak )
Sahura kadar 3 litre su
Bu şekilde sıvı tüketimi ..
(Çok açlık hissedersem çilekli süt ev yapımı ) minik bir bardak
(Dün iki adet galeta yedim minik) bugün yok..
Sahurda
Bir yumurta+ minik bir peynir+ salatalık +biraz domates+ 3 adet zeytin + avcumun yarısı kadar pide yiyecegim.. dün de bu şekildeydi yalnız dün 4 litre su içtim toplamda
20 dk spor yapıyorum iki gündür rutine oturttum tatli vs asla yemiyorum şeker çaylarimda kahvemde hiç kullanmam
Asla acikmiyorum gün içinde de susamadim ..
Su saattlerde dün biraz acıkır gibi oldum
*1 adet elmayı küp küp dogradim 1 çay kaşığı tarçın ekleyip o şekilde karsitirarak yedim ..
Genel.olarak dün ara öğün olarak iftarla sahur arası yediğimi bugün yemiyorum daha farklı bir gün elmaysa ertesi gün süt veya yulaf ezmesi olabilir..
Bu arada nette sürekli video izliyor arastririyorum asla tek kaynağa bağlı kalmam chia tohumu diye bir şey var daha önceden de biliyorum ama diyette kullanıldığını bilmiyordum araştırın baya ise yariyormus kullanım detaylarini öğrenirsiniz baktıkça , araştırdıkça.. ben netten sipariş ettim geldiğinde ona da.baslayacagim zaten günde en fazla 1 yemek kaşığı tüketiliyor deneyeceğim ilk defa ...
Buna destek olarak başka şeylr de oluyor ama şimdilik gerek duymuyorum ... Bunu deneyeceğim ..
İki gündür bu şekildeym dün çok yoğundum yazamadım..
Asla istemiyorsun yemek ama aç kalmamak çok önemli .. o yUzden ara öğünlerimi bu şekilde yaptım ..
Kastan gitmesini istemiyorum ins basıma bela olan basen bacak bölgemden veririim ..
Zaten ramazanda iftarda bir kase çorba salata sahurda ise iki yumurtayla durulmaz ki
16 saat süren açlık var