Nevrestecim bu sofralardan bizim burda eşimin köyünde kurulur , adı da imam nöbetidir .
Geleneği şu , köyün cami imamı bir liste hazırlar , bu listeye isteyen adını yazdırır . Haftanın belli günleri o kişinin evinde , bahçesinde böyle büyük sofralar kurulur . Köy halkından kim isterse davetlidir .
Zamanla azalmış tabii bu gelenek , insanlar listeye isim yazdırmaz olmuş ağırlamak için ama bizimkiler hala yaparlar .
Bende giderim o akşam , çok koşturmacalı ve güzel olur .
Nevrestecim bu sofralardan bizim burda eşimin köyünde kurulur , adı da imam nöbetidir .
Geleneği şu , köyün cami imamı bir liste hazırlar , bu listeye isteyen adını yazdırır . Haftanın belli günleri o kişinin evinde , bahçesinde böyle büyük sofralar kurulur . Köy halkından kim isterse davetlidir .
Zamanla azalmış tabii bu gelenek , insanlar listeye isim yazdırmaz olmuş ağırlamak için ama bizimkiler hala yaparlar .
Bende giderim o akşam , çok koşturmacalı ve güzel olur .
Çok güzel bir gelenek ben çok seviyorum kalabalık sofraları:))Çok beğendim ne güzelmiş
Tabi yıllardır gurbette olunca insanın en büyük özlemi bu oluyor
Çok güzel bir gelenek ben çok seviyorum kalabalık sofraları:))Çok beğendim ne güzelmiş
Tabi yıllardır gurbette olunca insanın en büyük özlemi bu oluyor
Katılım başlama tarihi : 08 Temmuz 2013
En son başvuru tarihi : 10 Ağustos 2013 / 23:00 CUmartesi
Oylama başlama tarihi : 11 Ağustos 2013
Oylama bitiş tarihi : 18 Ağustos 2013 / 23:59 Pazar
Hayırlı geceler
Yarışmanın sonlanmasına az kaldıYok mu yarışmaya katılacak başka masa
Ama ben yine oy veremiyeceğim galibaNasıl seçim yapılır bilmiyorumYarışmaya katılan tüm arkadaşları şimdiden çok tebrik ediyorum
Hayırlı geceler
Yarışmanın sonlanmasına az kaldıYok mu yarışmaya katılacak başka masa
Ama ben yine oy veremiyeceğim galibaNasıl seçim yapılır bilmiyorumYarışmaya katılan tüm arkadaşları şimdiden çok tebrik ediyorum
katılım süresi uzun olunca daha çok yarışmacı olur daha çok ramazan sofraları görürüz sanıyodum ama olmadı sanırım sürenin uzunluğu insanları rehavete soktu :44::44::44::44::44::44::44::44::44: