- Emoji Skoru
- 8.755
- Puanlar
- 248
AMIINNN INSALLAHH...Darısı başına inşaallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMIINNN INSALLAHH...Darısı başına inşaallah![]()
Afiyet olsun,biz erken yiyoruz.Ondan şimdi çay içiyorum
![]()
Sağol canımOhh afiyet olsun size de canım benim ❤❤❤☺☺![]()
ayy ivettt ya demin aklima geldi valla yazmamisim dedimBeni unutmuşsun
![]()
ama biliyodum geliceginiEllerine sağlık CanımHayırlı sahurlar herkese ,poğaçayı tepsiye koydum,tepside mayalanana kadar az bakayım dedim.![]()
ohhh sicak sicak goturceniz yani afiyet olsun.Hayırlı sahurlar herkese ,poğaçayı tepsiye koydum,tepside mayalanana kadar az bakayım dedim.![]()
Gaziantep'teyimhangi sehirlerdesiniz merak ettim kim once sahur yiyiyo bayanlar...
habreleri gordunuz mu norvecte 22 saat oruc tutuyolar iftar ve sahur arasi 1 bucuk saat![]()
Hayırlı sahurlar canım@HAbibte @cimcimegfb @-VUSLAT- @Nevreste @nuryolu @Hatmece @Eses07
ve sayamadigim bu topikteki kk uyeleri hayirli sahurlarimiz olsun![]()
Hayırlı sahurlar canımHayırlı sahurlar herkese ,poğaçayı tepsiye koydum,tepside mayalanana kadar az bakayım dedim.![]()
ben gorunce soka girdim resmen.bide spiker "suan gece saat bir "dedi.her yer apaydinliktiGaziantep'teyimBenim önce olabilir
Evet gördümO kadar nasıl dayanıyorlar
![]()
Hayırlı sahurlar canım,hoşgeldin nasılsınHayırlı sahurlar canım![]()
Hiç güneş batmayan yerler varben gorunce soka girdim resmen.bide spiker "suan gece saat bir "dedi.her yer apaydinlikti![]()
Benim alarm çaldı ,ben kaçıyorumEllerine sağlık CanımNe yapıyorsun
![]()
Kolay gelsin canımBenim alarm çaldı ,ben kaçıyorum,aklım burada kalacak ama
![]()
Aaaahhhh ahh ,olsa dükkan senin,laf aramızda Adranın topiğinde paylaştığın poğaçayla ,Nevoşun tarifini karıştırdım,bakalım nasıl olacak?Hayırlı sahurlar canımResim de atarsın artık
![]()
Hoş buldum NevoşumHayırlı sahurlar canım,hoşgeldin nasılsın![]()
İyiyim canım çok şükürHoş buldum Nevoşumİyiyim canım, sen nasılsın
![]()