Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Evet canım 6 yaşında bir oğlum var;)Çok şükür kazasız belasız atlatmıştım..Sağol :KK60:
Sana da çok geçmiş olsun canım,Allah korumuş :cry:

Allah bağışlasın canım ve cümlemizi gorunur gorunmez kazalardan belalardan korusun amin.

Allah yardımcınız olsun.İstanbul akşamdan beri fena değil,inşallah böyle devam eder.İnsanoğlu ne soğuğa dayanabiliyoruz,ne de sıcağa.:cry:
Öyle. Bugün mevsim normallerine girecek hava diye diye çıktı gitti eşim :işsiz: şimdiden klimayı açtık bizde kızımla.

Öyle. Bugün mevsim normallerine girecek hava diye diye çıktı gitti eşim :işsiz: şimdiden klimayı açtık bizde kızımla.
Eşime klima aldırmadım ben,zararları çok oluyor diye.Sıcaktan bunaldıkça söylenip duruyor,O hiç dayanamıyor sıcağa.Ama sizin gibi doğu tarafta olsak klimasız yapamazdık herhalde.

Eşime klima aldırmadım ben,zararları çok oluyor diye.Sıcaktan bunaldıkça söylenip duruyor,O hiç dayanamıyor sıcağa.Ama sizin gibi doğu tarafta olsak klimasız yapamazdık herhalde.
Ben ağustosta doğum yaptım iki sene önce. Buraya geldiğimiz ilk sene klimayı aldık. Doğum yaptığım dönem kızım sıcaktan bayılıyor gibi olurdu. Doktora sorduğumda tabiki açacaksın yoksa yaşanmaz öyle dedi:) kapıyı açık bırakıp klimayı çalıştırıyoruz. Dediğin gibi klimasız olmuyor buralarda.

Ben ağustosta doğum yaptım iki sene önce. Buraya geldiğimiz ilk sene klimayı aldık. Doğum yaptığım dönem kızım sıcaktan bayılıyor gibi olurdu. Doktora sorduğumda tabiki açacaksın yoksa yaşanmaz öyle dedi:) kapıyı açık bırakıp klimayı çalıştırıyoruz. Dediğin gibi klimasız olmuyor buralarda.
Bu sefer yarışmaya katılmıyor musun diye soracaktım.Belki katılmışsındır diye baktım rezil olmamak için:KK53:,katılmayacak mısın?Başka bir arkadaş masasını yüklemiş,bakayım ne yapmış:KK45:

Bu sefer yarışmaya katılmıyor musun diye soracaktım.Belki katılmışsındır diye baktım rezil olmamak için:KK53:,katılmayacak mısın?Başka bir arkadaş masasını yüklemiş,bakayım ne yapmış:KK45:
Yok gençlere bıraktım artık... :rapci: Gençlerin yolunu açmak lazım :KK53:

Ben tiramusu yapacam tey tey Allah'tan evde kimse sevmiyor hepsini ben götürecam tey tey tey:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

28 buçuk:dondurma: işte nevoşun yaşının dörtte biri :halay: kimbilir belkide beşte biri :KK47:
Matematiğin bayağı zayıfmış:KK67:.Nevonun yaşının dörtte biri 9 eder(8,5 ta olabilir),senin hesaptan Nevo 102 yaşında oluyor,ikizleri 11 yaşındaymış,91 yaşında doğuramayacağına göre.:KK53:,bahaneyi bırak ta yarışma konunu aç.

28 buçuk:dondurma: işte nevoşun yaşının dörtte biri :halay: kimbilir belkide beşte biri :KK47:
Anam küçül küçülde cebimize gir zaten herkes nüfusa büyük yazılmışım der hiç küçük yazılanı görmedim misal
Komşumuzun gelini müyesser
Müyesser kaç yaşındasın 33,5
Ama babam nüfusa büyük yazmış aslında 25,5 tüh Allah cezanı verecek:))):halay::halay::halay::halay:

Matematiğin bayağı zayıfmış:KK67:.Nevonun yaşının dörtte biri 9 eder(8,5 ta olabilir),senin hesaptan Nevo 102 yaşında oluyor,ikizleri 11 yaşındaymış,91 yaşında doğuramayacağına göre.:KK53:,bahaneyi bırak ta yarışma konunu aç.
Vur Deynep'cim bana yaşlı nine diyor bunlar:sus::KK70:

Back
X