- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 53
- 36
Evet canım 6 yaşında bir oğlum varÇok şükür kazasız belasız atlatmıştım..Sağol
Sana da çok geçmiş olsun canım,Allah korumuş![]()
Allah bağışlasın canım ve cümlemizi gorunur gorunmez kazalardan belalardan korusun amin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım 6 yaşında bir oğlum varÇok şükür kazasız belasız atlatmıştım..Sağol
Sana da çok geçmiş olsun canım,Allah korumuş![]()
Amin canım inşaallahAllah bağışlasın canım ve cümlemizi gorunur gorunmez kazalardan belalardan korusun amin.
Sağol canım benim
Allah yardımcınız olsun.İstanbul akşamdan beri fena değil,inşallah böyle devam eder.İnsanoğlu ne soğuğa dayanabiliyoruz,ne de sıcağa.Günaydın
Urfa çok sıcak çoooookk sıcak çookkAllahım yardım et
Öyle. Bugün mevsim normallerine girecek hava diye diye çıktı gitti eşimAllah yardımcınız olsun.İstanbul akşamdan beri fena değil,inşallah böyle devam eder.İnsanoğlu ne soğuğa dayanabiliyoruz,ne de sıcağa.![]()
Eşime klima aldırmadım ben,zararları çok oluyor diye.Sıcaktan bunaldıkça söylenip duruyor,O hiç dayanamıyor sıcağa.Ama sizin gibi doğu tarafta olsak klimasız yapamazdık herhalde.Öyle. Bugün mevsim normallerine girecek hava diye diye çıktı gitti eşimşimdiden klimayı açtık bizde kızımla.
Ben ağustosta doğum yaptım iki sene önce. Buraya geldiğimiz ilk sene klimayı aldık. Doğum yaptığım dönem kızım sıcaktan bayılıyor gibi olurdu. Doktora sorduğumda tabiki açacaksın yoksa yaşanmaz öyle dedi:) kapıyı açık bırakıp klimayı çalıştırıyoruz. Dediğin gibi klimasız olmuyor buralarda.Eşime klima aldırmadım ben,zararları çok oluyor diye.Sıcaktan bunaldıkça söylenip duruyor,O hiç dayanamıyor sıcağa.Ama sizin gibi doğu tarafta olsak klimasız yapamazdık herhalde.
Bu sefer yarışmaya katılmıyor musun diye soracaktım.Belki katılmışsındır diye baktım rezil olmamak içinBen ağustosta doğum yaptım iki sene önce. Buraya geldiğimiz ilk sene klimayı aldık. Doğum yaptığım dönem kızım sıcaktan bayılıyor gibi olurdu. Doktora sorduğumda tabiki açacaksın yoksa yaşanmaz öyle dedi:) kapıyı açık bırakıp klimayı çalıştırıyoruz. Dediğin gibi klimasız olmuyor buralarda.
Yok gençlere bıraktım artık...Bu sefer yarışmaya katılmıyor musun diye soracaktım.Belki katılmışsındır diye baktım rezil olmamak için,katılmayacak mısın?Başka bir arkadaş masasını yüklemiş,bakayım ne yapmış
![]()
Kaç yaşındasın ki sen? Yani yaşlılar anlamıyor mu bu işten diyorsun?Yok gençlere bıraktım artık...Gençlerin yolunu açmak lazım
![]()
28 buçukKaç yaşındasın ki sen? Yani yaşlılar anlamıyor mu bu işten diyorsun?![]()
Matematiğin bayağı zayıfmış28 buçukişte nevoşun yaşının dörtte biri
kimbilir belkide beşte biri
![]()
Anam küçül küçülde cebimize gir zaten herkes nüfusa büyük yazılmışım der hiç küçük yazılanı görmedim misal28 buçukişte nevoşun yaşının dörtte biri
![]()
Konunun sağ üst köşesinde Konu takip iptal seçeneğini tıklayıp onaylamanız gerekiyor..sürekli bildirim alıyorum sizden bun nasıl kapatıcam :S
Sen bana yaşlı mı diyorsun28 buçukişte nevoşun yaşının dörtte biri
![]()
Vur Deynep'cim bana yaşlı nine diyor bunlarMatematiğin bayağı zayıfmış.Nevonun yaşının dörtte biri 9 eder(8,5 ta olabilir),senin hesaptan Nevo 102 yaşında oluyor,ikizleri 11 yaşındaymış,91 yaşında doğuramayacağına göre.
,bahaneyi bırak ta yarışma konunu aç.