- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
Ellerine, emeğine sağlık canım şahane görünüyor.
Sen bayağı hamarat oldun![]()
Kimin sayesinde acaba

Daha senden cok öğreneceğim şeyler var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine, emeğine sağlık canım şahane görünüyor.
O senin kabiliyetinKimin sayesinde acaba
Daha senden cok öğreneceğim şeyler var![]()
O senin kabiliyetin
Tarif bahane
İnşaallah canım![]()
Karnıyarık yapabilirsin veya tavuğu soslayıp fırında kızartabilirsin..Fırında çok uzun sürede pişiyor.O sebeple önceden az haşlayabilirsin.Sonra soslayıp fırına sürer kızarana kadar pişirirsinHemen mesala birsey isteyecem
Benim iki görümce gelecek yarın . Sogan. Kebabi yapacaktım arkadaş urfalilar.çok.yapıyor benim hoşuma gitmedi . Baska birsey yap dedi . Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum .
Kurdan kebabini kayinna eltiye yaptım
Arkadaşlara kabaklı patatesli kofte dizmesi yaptım
gorumcelere napsam. Bulamıyorum .
Tüm tavuğumda var evde , kiymamda
Geçen gün ben de paylaştım ,bana niye hamaratsın demedinEllerine, emeğine sağlık canım şahane görünüyor.
Sen ne kadar vereceksin peki banaNe kadar pintisin harçlık vermeden olur mu![]()
ovvvv ellerine sağlık cimcime... Şimdi yesem bu baklavadan ben migren krizime kriz eklerimEki Görüntüle 1853466 Eki Görüntüle 1853466 benim.acemiliğimden dolayı kırk kat olmadi ama tadıyla.kivamiyla enfes birNevreste tarifi klasiği . %100 garantili
![]()
Herkes beğendiilk yapisima ragmen
![]()
Hangisiydi pembe mutfak olan mı yoksa... Yoksaaaa şu kenardan köşeden bulduğun muydu yoksaaGeçen gün ben de paylaştım ,bana niye hamaratsın demedin.
Kim demişse iftira atmışHangisiydi pembe mutfak olan mı yoksa... Yoksaaaa şu kenardan köşeden bulduğun muydu yoksaa![]()
Konunun sağ üst köşesinde Konu takip iptal seçeneğini tıklayıp onaylamanız gerekiyor..
Üfffff süper tepside Kocaman ağzıma layık gibi gözüküyorEki Görüntüle 1853466 Eki Görüntüle 1853466 benim.acemiliğimden dolayı kırk kat olmadi ama tadıyla.kivamiyla enfes birNevreste tarifi klasiği . %100 garantili
![]()
![]()
Kız Melek kız bak bu sefer kuru dimedim çünkü baklavanın tarifini rica ediyomEllerine, emeğine sağlık canım şahane görünüyor.
Buraya bakabilirsinKız Melek kız bak bu sefer kuru dimedim çünkü baklavanın tarifini rica ediyom![]()
Melek kız o sirke ne sirkesi elmamı üzüm mü
Yahu cimcime bunlar her yemeği yemez mi hepsine ayrı ayrı yapıyon zaten bir sürü yapmışsın misafir onlar ummuduğunu değil bulduğunu yemeleri lazım yok onu yemem bunu yemem diyenlerede dünyada açlıktan fakirlikten kırılan insanlar var şükretsinler yahuHemen mesala birsey isteyecem
Benim iki görümce gelecek yarın . Sogan. Kebabi yapacaktım arkadaş urfalilar.çok.yapıyor benim hoşuma gitmedi . Baska birsey yap dedi . Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum .
Kurdan kebabini kayinna eltiye yaptım
Arkadaşlara kabaklı patatesli kofte dizmesi yaptım
gorumcelere napsam. Bulamıyorum .
Tüm tavuğumda var evde , kiymamda
Farketmez
Melek kız o sirke ne sirkesi elmamı üzüm mübide sirke kokmazmı hani sirkemin kendine özgü kokusu varya yerken hissedermiyik
Sağol canım benimİyi olmana memnun oldum
Ellerine sağlık canım,güle güle kirletirsiniz inşaallah![]()
Ellerine sağlık canım, harika görünüyorEki Görüntüle 1853466 Eki Görüntüle 1853466 benim.acemiliğimden dolayı kırk kat olmadi ama tadıyla.kivamiyla enfes birNevreste tarifi klasiği . %100 garantili
![]()
![]()
Canım oylama uzun sürecek