İyice yoğurursan hiç birşey olmaz canımNasip bakalım , sağa sola dağıtmadan doğru düzgün yapabilirsem , köfteler bendeeen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyice yoğurursan hiç birşey olmaz canımNasip bakalım , sağa sola dağıtmadan doğru düzgün yapabilirsem , köfteler bendeeen![]()
İyice yoğurursan hiç birşey olmaz canım![]()
Nevoş hazır Kazen buralardayken etiketleme mi yapsaydı acaba?İyice yoğurursan hiç birşey olmaz canım![]()
Yok canım şimdi uygun olmazNevoş hazır Kazen buralardayken etiketleme mi yapsaydı acaba?.Oylama çok yavaş ilerliyor.
Ay sonuna kadar vakit çok doğru,espri yapıyorum,ilk gün nasıl oluyorsa genelde son zamanlarda da öyle oluyor değil mi?Yok canım şimdi uygun olmaz
Acelemiz yok vaktimiz çok![]()
Hiç belli olmaz canïmAy sonuna kadar vakit çok doğru,espri yapıyorum,ilk gün nasıl oluyorsa genelde son zamanlarda da öyle oluyor değil mi?
Ayyy Vuslatım maşallah sübhanallah ne kadannn tatlıBen de eşimi, ağzına ağzına vurarak seviyorumTabi bu sevme şekli sadece eşim için geçerli
![]()
normal yani bunlar senin böyle ağzına vurman falanNe güzel işte Adam vıcık vıcık değil ben hiç sevmem bir iki kere mutfakta sarıldı benim herifte bir çaktım yere düştü iki gün kendine gelemedi..bi dahada vıcık vıcık hareketlere yeltenmedi...Ayyy Vuslatım maşallah sübhanallah ne kadannn tatlıBenimkide işten geliyo ya ben yemek hazırlıyom mutfakta saçlar toplu tabi ense açık..Be adam gel sarıl dimi şap diye enseme bi şaplak
bigün evde birbirimizi boğcaz falan ondan korkuyom..Hani ayı yavrusunu severken öldürür hesabı
Ama Vuslatım biz tuhaf değiliz diminormal yani bunlar senin böyle ağzına vurman falan
![]()

Daha önce KKda röportaj yapmış,sen yazınca ben de merak ettim.58 sayfanın hepsini okudum.Google Kazen abi kimdir diye yazdım röportajını okudum gerçekten güzel ve anlamlı buldum inşallah tvde röportaj yaparsın abim izlemekte herkese nasip olur
Beni duygulandıran kısmı röportajında oğlunun karne gününden bahsetmesi bir baba için ne kadar büyük onurdur darısı eşimle benim başıma oğlum büyüse bizde onun başarılarıyla gurur duysakDaha önce KKda röportaj yapmış,sen yazınca ben de merak ettim.58 sayfanın hepsini okudum.![]()
Şu an hangi insandan hangi sözü duymak isterdin sorusuna ;Beni duygulandıran kısmı röportajında oğlunun karne gününden bahsetmesi bir baba için ne kadar büyük onurdur darısı eşimle benim başıma oğlum büyüse bizde onun başarılarıyla gurur duysak
Bilmem ki, normalizdir herhalde canım:)Ayyy Vuslatım maşallah sübhanallah ne kadannn tatlıBenimkide işten geliyo ya ben yemek hazırlıyom mutfakta saçlar toplu tabi ense açık..Be adam gel sarıl dimi şap diye enseme bi şaplak
bigün evde birbirimizi boğcaz falan ondan korkuyom..Hani ayı yavrusunu severken öldürür hesabı
Ama Vuslatım biz tuhaf değiliz diminormal yani bunlar senin böyle ağzına vurman falan
![]()
Teşekkür ederim canım