Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Ben de eşimi, ağzına ağzına vurarak seviyorum:KK70:Tabi bu sevme şekli sadece eşim için geçerli:-)
Ayyy Vuslatım maşallah sübhanallah ne kadannn tatlı :-):-) Benimkide işten geliyo ya ben yemek hazırlıyom mutfakta saçlar toplu tabi ense açık..Be adam gel sarıl dimi şap diye enseme bi şaplak :KK48: bigün evde birbirimizi boğcaz falan ondan korkuyom..Hani ayı yavrusunu severken öldürür hesabı :KK70::KK70:
Ama Vuslatım biz tuhaf değiliz dimi :deli:normal yani bunlar senin böyle ağzına vurman falan:KK70:

Ayyy Vuslatım maşallah sübhanallah ne kadannn tatlı :-):-) Benimkide işten geliyo ya ben yemek hazırlıyom mutfakta saçlar toplu tabi ense açık..Be adam gel sarıl dimi şap diye enseme bi şaplak :KK48: bigün evde birbirimizi boğcaz falan ondan korkuyom..Hani ayı yavrusunu severken öldürür hesabı :KK70::KK70:
Ama Vuslatım biz tuhaf değiliz dimi :deli:normal yani bunlar senin böyle ağzına vurman falan:KK70:
Ne güzel işte Adam vıcık vıcık değil ben hiç sevmem bir iki kere mutfakta sarıldı benim herifte bir çaktım yere düştü iki gün kendine gelemedi..bi dahada vıcık vıcık hareketlere yeltenmedi...:halay::KK12:

Google Kazen abi kimdir diye yazdım röportajını okudum gerçekten güzel ve anlamlı buldum inşallah tvde röportaj yaparsın abim izlemekte herkese nasip olur

Daha önce KKda röportaj yapmış,sen yazınca ben de merak ettim.58 sayfanın hepsini okudum.:confused:
Beni duygulandıran kısmı röportajında oğlunun karne gününden bahsetmesi bir baba için ne kadar büyük onurdur darısı eşimle benim başıma oğlum büyüse bizde onun başarılarıyla gurur duysak

Beni duygulandıran kısmı röportajında oğlunun karne gününden bahsetmesi bir baba için ne kadar büyük onurdur darısı eşimle benim başıma oğlum büyüse bizde onun başarılarıyla gurur duysak
Şu an hangi insandan hangi sözü duymak isterdin sorusuna ;
Rahmetli annemden sabah hadi kalk okula geç kalacaksın sözünü duymak isterdim...21 sene oldu bunu duymayalı.(2010 da yapılmış röportaj)
Bu cevap beni benden aldı,çok duygulandım:cry:.Anneciğini erken yaşta kaybetmiş.
Keyifle okuduğum bir röportajdı.Özetini çıkarayım dedim ama sonra kendileri okusunlar diye vazgeçtim.:KK45:

Bilmem ki, normalizdir herhalde canım:)

Back
X