- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
beni kazen didiki bidaha yarısmaya katılmasını yasaklıyorum benının didiNe kadaaar yavas bir oylamabir ay surecek diyemi agir herkes acep
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni kazen didiki bidaha yarısmaya katılmasını yasaklıyorum benının didiNe kadaaar yavas bir oylamabir ay surecek diyemi agir herkes acep
![]()

beni kazen didiki bidaha yarısmaya katılmasını yasaklıyorum benının didi![]()
beni kazen didiki bidaha yarısmaya katılmasını yasaklıyorum benının didi![]()
Evet niye duymadikPeki bunu neden sana didi
Biz neredeydik ? Biz niye duymadik![]()

sen soyle tolişkocugum nede olsa site benım oldugu kadar senınde didiPeki bunu neden sana didi

Evet niye duymadik![]()
ben katılırsam kk ahalısıne cok buyuk haksızlık olur ama

Hadi bize haksizlik yap tolin noluuurrsen soyle tolişkocugum nede olsa site benım oldugu kadar senınde didi
ben katılırsam kk ahalısıne cok buyuk haksızlık olur ama![]()
evet bı kere katıldım bi kerede yanık kurabıyelerle katıldıgım konusunda soylentıler var ama o dogru degıl yanı duyarsan falan ınanma diye şaaaaptıımmmHadi bize haksizlik yap tolin noluuurr
Ama marifetlerinden mahrum birakiyosun bizi
Bir kere hatirliyorum katilmissin sanki yada yanlis mi hatirliyorum![]()

Deynep canım mor erikten çok güzel meyve suyu yapıyorum ben. Ramazanda da komposto olarak tükettik hep. Şeftaliyle çok yakışıyor kompostoda.Bodrum çok sıcak olmaz mı yav,sefanız olsun.Erikten de marmelat olur mu,bahçede mor erik bayağı büyümüş,marmelat mı yapsam acaba,ekşi olur mu?
![]()
sen soyle tolişkocugum nede olsa site benım oldugu kadar senınde didi
ben katılırsam kk ahalısıne cok buyuk haksızlık olur ama![]()

Meyva suyunu daha doğrusu hoşafı yapıyorum zaten.Ramazanda bayağı bir kavanoz konserve usulü yaptım ,şeftaliyle aklıma gelmedi,az vişne kattım ,ocaktan indirdikten sonra eriklerini kevgirden geçirip kattım ,çok güzel kıvamlı oldu .Deynep canım mor erikten çok güzel meyve suyu yapıyorum ben. Ramazanda da komposto olarak tükettik hep. Şeftaliyle çok yakışıyor kompostoda.
Aynen. Bide rengi çok güzel çıkıyor değil mi yaaa böyle berrak Allah ne güzel yaratmış...Meyva suyunu daha doğrusu hoşafı yapıyorum zaten.Ramazanda bayağı bir kavanoz konserve usulü yaptım ,şeftaliyle aklıma gelmedi,az vişne kattım ,ocaktan indirdikten sonra eriklerini kevgirden geçirip kattım ,çok güzel kıvamlı oldu .
Sen böyle övünce aklıma biri geldi,yemeye içmeye müptelaAynen. Bide rengi çok güzel çıkıyor değil mi yaaa böyle berrak Allah ne güzel yaratmış...
Kimmiş tanıyor muyum benSen böyle övünce aklıma biri geldi,yemeye içmeye müptela![]()
Ben akşamları buralardayım kimse olmayınca ses çıkarmıyorum

Tolin rüyasında gördüğü için onu biz duymadık..Peki bunu neden sana didi
.Malum yaz ayı üstü hep açık yatıyor Elimde kanıtlarım var istersen gösterebilirim...evet bı kere katıldım bi kerede yanık kurabıyelerle katıldıgım konusunda soylentıler var ama o dogru degıl yanı duyarsan falan ınanma diye şaaaaptıımmm![]()
Sen boşver oylamayı hatmecen hasta ne geçmiş olsun ne bişiHayırlı sabahlar
Ay oylama aynı duruyor yahu![]()