Kolay gelsin canımReçeller bölümüne baktım emin olamadım ,sana sorayım dedim,bana da az gelmişti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canımReçeller bölümüne baktım emin olamadım ,sana sorayım dedim,bana da az gelmişti.
Ellerine sağlık canım,afiyet ile yersiniz inşaallah@Nevreste bugün erik marmeladı yaptım üstüne sende konu açmışsın![]()
Muneye kim mesaj atmış acabaO haberi sana kim yollamış acaba![]()
Aaa evet bugün erik konusu açtımMürdüm eriğini yeşillik salataya doğrayınca nefis oluyor salata..
Bu gördüğüm rüya mı?Yoksa @cimcimegfb beni mi beğendi,evet O gelmiş
Hoşgeldin canım,duydun madalyayı geldin di mi?![]()
O haberi sana kim yollamış acaba![]()
Mune değil KazenMuneye kim mesaj atmış acaba
Hoşgeldin @cimcimegfb canım![]()
Muneye kim mesaj atmış acaba
Hoşgeldin @cimcimegfb canım![]()
Canım hoşgeldin sefalar getirdinOyle oldu valla yoksa gelesim yoktukendimi iyice toplayana kadar
Kim kim kimtabiki de nevosum
![]()
Yaa niye ben onu bildirim gibi gördüm pekiEllerine sağlık canım,afiyet ile yersiniz inşaallah
Yok konu açmadım ama sen bizimle ölçüyü paylaşırsan sevinirim![]()
ben muneye mesaj attım... Artık o kimle konuştuysa bilememMune değil Kazen![]()
ayy bırak @EnHarbiKiz gitsin saçlarını boyatsın baksana yine dip boyası gelmiş... Berbat görünüyor@EnHarbiKiz da şimdi kendine pay cikarcak
Hosbuldum nun'um![]()

Harbim ve Pinkom sağolsun@EnHarbiKiz da şimdi kendine pay cikarcak
Hosbuldum nun'um![]()
Mürdüm eriğinin faydaları diye konu açtımYaa niye ben onu bildirim gibi gördüm peki
Benim ölçüm göz kararı olur canım özellikle reçel,marmelad türlerinde![]()
Canım hoşgeldin sefalar getirdin
Bu yarışmada bulunan şansın bir başlangıç olsun inşaallah
Hayatın hep sürprizlerle dolu olsun
Şimdiden tebrik ediyorum..![]()

Ben Cimcime'ye birkaç gün önce haber yolladımben muneye mesaj attım... Artık o kimle konuştuysa bilemem
ayy bırak @EnHarbiKiz gitsin saçlarını boyatsın baksana yine dip boyası gelmiş... Berbat görünüyor![]()
Hemen geldi CimcimeHayırlısı olsun canımHosbuldum nevosum
Aminnn hepimizin ins
Teşekkürler nevosum ama oylama bitene kadar cook umutlanmiycam bizim kk hatunlarina belli olmuyor![]()
Harbim ve Pinkom sağolsun![]()