cimcimegfb Nami deger #cimcimegfb Kayıtlı Üye Katılım 6 Şubat 2013 Mesajlar 18.040 Emoji Skoru 40.747 Puanlar 798 8 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.021 Hatmece .!.: İnşallah Canım benim adetimde 1 gün geçti ama bir hafta bekleyip olmazsam test alacağım hayırlısı artık Genişletmek için tıkla... Naptin ? kedicaniniyesin .!.: Ne demek ben gerçekten beğendiğime oy verdim. Senin emeklerine sağlık. Darısı bir türlü ev hanımı olamayan benim başıma :) Genişletmek için tıkla... Zamanla her şey olur merak etme :) bende en baslarda yumurta bile kiramazdim
Hatmece .!.: İnşallah Canım benim adetimde 1 gün geçti ama bir hafta bekleyip olmazsam test alacağım hayırlısı artık Genişletmek için tıkla... Naptin ? kedicaniniyesin .!.: Ne demek ben gerçekten beğendiğime oy verdim. Senin emeklerine sağlık. Darısı bir türlü ev hanımı olamayan benim başıma :) Genişletmek için tıkla... Zamanla her şey olur merak etme :) bende en baslarda yumurta bile kiramazdim
kedicaniniyesin Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Ocak 2014 Mesajlar 81 Emoji Skoru 87 Puanlar 38 Yaş 43 Yer İstanbul 8 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.022 cimcimegfb .!.: Naptin ? Zamanla her şey olur merak etme :) bende en baslarda yumurta bile kiramazdim Genişletmek için tıkla... Ben çok güzel yemek yaparım. Ben hiç bir kursa gimeden evde tüm italyan yemeklerini yapabiliyorum. Makarnayı bile kendi yapıyorum ama ben sadece benden ev hanımı olmaz biliyorum :)
cimcimegfb .!.: Naptin ? Zamanla her şey olur merak etme :) bende en baslarda yumurta bile kiramazdim Genişletmek için tıkla... Ben çok güzel yemek yaparım. Ben hiç bir kursa gimeden evde tüm italyan yemeklerini yapabiliyorum. Makarnayı bile kendi yapıyorum ama ben sadece benden ev hanımı olmaz biliyorum :)
Hatmece Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 2.087 Emoji Skoru 1.884 Puanlar 108 12 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.023 Durdum durdum regl oldum test Yaptım negatif adet olmamış...yinede bir umut bekledim ama bu gün yok bebiş herneyse hayırlısı
Durdum durdum regl oldum test Yaptım negatif adet olmamış...yinede bir umut bekledim ama bu gün yok bebiş herneyse hayırlısı
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor Katılım 16 Ağustos 2010 Mesajlar 302.114 Emoji Skoru 626.643 Puanlar 1.423 Yer Malatya 12 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.024 Hatmece .!.: Durdum durdum regl oldum test Yaptım negatif adet olmamış bir umut bekledim ama bu gün yok bebiş herneyse hayırlısı Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun canım Hatmece buraya gel canımYeni konumuz http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yas-pastalar.944947/page-122#post-47644982
Hatmece .!.: Durdum durdum regl oldum test Yaptım negatif adet olmamış bir umut bekledim ama bu gün yok bebiş herneyse hayırlısı Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun canım Hatmece buraya gel canımYeni konumuz http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yas-pastalar.944947/page-122#post-47644982
Hatmece Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 2.087 Emoji Skoru 1.884 Puanlar 108 12 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.025 cimcimegfb .!.: Naptin ? Zamanla her şey olur merak etme :) bende en baslarda yumurta bile kiramazdim Genişletmek için tıkla... Regl oldum gecikme neyden Kaynaklı bilmiyom
cimcimegfb .!.: Naptin ? Zamanla her şey olur merak etme :) bende en baslarda yumurta bile kiramazdim Genişletmek için tıkla... Regl oldum gecikme neyden Kaynaklı bilmiyom
dimrt Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 91 Emoji Skoru 47 Puanlar 18 Yaş 48 13 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.026 cimcimegfb .!.: Ne demek canlarim evet 168 kişinin sayesinde yaprak sarmamla birinci oldum madalyam olacak Genişletmek için tıkla... Ay Can'ım tanımıyorum ama sarman çok leziz görünüyordu 2 hafta dışardan söyledim eşimde aldı bi daha yapma bak Can'ım çekti yine :))))
cimcimegfb .!.: Ne demek canlarim evet 168 kişinin sayesinde yaprak sarmamla birinci oldum madalyam olacak Genişletmek için tıkla... Ay Can'ım tanımıyorum ama sarman çok leziz görünüyordu 2 hafta dışardan söyledim eşimde aldı bi daha yapma bak Can'ım çekti yine :))))
Arbutus Reklam içerikli mesajlarından hesap pasif edilmiştir, mesajlarına itibar etmeyiniz. Sahte Profil Kayıtlı Üye Katılım 21 Kasım 2011 Mesajlar 1.413 Emoji Skoru 1.014 Puanlar 333 19 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.027 @cimcimegfb tebrik ederim ne zamandır bakmadım yemek kısmına, hep gebelik topiklerindeyim :) Eline sağlık..
@cimcimegfb tebrik ederim ne zamandır bakmadım yemek kısmına, hep gebelik topiklerindeyim :) Eline sağlık..
cimcimegfb Nami deger #cimcimegfb Kayıtlı Üye Katılım 6 Şubat 2013 Mesajlar 18.040 Emoji Skoru 40.747 Puanlar 798 19 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.028 ArbutusUnedo .!.: @cimcimegfb tebrik ederim ne zamandır bakmadım yemek kısmına, hep gebelik topiklerindeyim :) Eline sağlık.. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler canim
ArbutusUnedo .!.: @cimcimegfb tebrik ederim ne zamandır bakmadım yemek kısmına, hep gebelik topiklerindeyim :) Eline sağlık.. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler canim