- 9 Ocak 2015
- 19.914
- 82.784
- 798
AblamBekliyoruz fıstıgım .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AblamBekliyoruz fıstıgım .

Valla ben hic rastgelmedim ,etiketledim etikette olmadi

Ayyyh nolur banaBen mukabeleye gidiyorum size dua edem Allah kabul etsin
 ipeqbojuqu
 ne @mangolubira yada cok dua et en bastada hayirli esler mutlu evlilikler huzurlu yuvalar istiyoz lutfennn

ipeqbojuqu
 ne @mangolubira yada cok dua et en bastada hayirli esler mutlu evlilikler huzurlu yuvalar istiyoz lutfennn simdiden Allah kabul etsin
 simdiden Allah kabul etsin  Allah razi olsun
 Allah razi olsun nuryolu

nuryolu

Nevreste

Nevreste

Feraceli
 kizlar kosun bi yetisin benim yardiminoza ihtiyacim var Forunda hamaratliginiz dillere destan ocaginiza dustum

Feraceli
 kizlar kosun bi yetisin benim yardiminoza ihtiyacim var Forunda hamaratliginiz dillere destan ocaginiza dustum 
 ama oyle bisey olsun ki hani herkes
 ama oyle bisey olsun ki hani herkes  dedin dedirtsin yani
 dedin dedirtsin yani olsada ic yesek diye ic gecirdigi akillarina gelince  tafi damagina dokunacak tarifler istiyorum noluurrrr lutfennnn  bi el arin valla omurluk duaciniz olurum
olsada ic yesek diye ic gecirdigi akillarina gelince  tafi damagina dokunacak tarifler istiyorum noluurrrr lutfennnn  bi el arin valla omurluk duaciniz olurum
Neredeyse sabaha kadar buradaydık, niye gelmedinBensiz boğazınızdan geçti mi misali,bensiz klavyenizden geçti mi,ben geldim siz gitmişsiniz,bir de ruh üçüzüydük sözde
,ek olarak cimcimenin sizin 1 haftada içtiğiniz suyu ben 1 günde içerim

Aklımdan ama Deynep nerelerde diye ama yazıya dökmeyi unutmuşum
 Aklımdan ama Deynep nerelerde diye ama yazıya dökmeyi unutmuşum

Sen Dombik miydin

Bende nohut pidiricem seninkinin yanindan gecmez ama hic bugun yemekle ugrasasim yoktu kolay oluyo dedim kurnazlik ettimBen sulu kofte yapiyorum iftara
Elmalı kurabiye candır geçen misafirlerime yaptm kadın gene istedi gene yaptmnuryolu
Nevreste
Feraceli kizlar kosun bi yetisin benim yardiminoza ihtiyacim var Forunda hamaratliginiz dillere destan ocaginiza dustum
Bu kadar aldininiz kurdeleniz bilmem neyiniz var verin hakkini bakim lutfen boyle iki cesit kurabiye (biri tatli biri tuzlu)tarifine ihtiyacim varama oyle bisey olsun ki hani herkes
dedin dedirtsin yani
Simdi degil rwnazandan sonrasi icin bu tarifler bana lazim ama oyle bi tarif olmali ki dillete destan almasi lazim
Mesela tuzlu borek acmavs turude olabilir tatlida kek turude olabilir ama herkesin hayran kaldigi unutamadigiolsada ic yesek diye ic gecirdigi akillarina gelince tafi damagina dokunacak tarifler istiyorum noluurrrr lutfennnn bi el arin valla omurluk duaciniz olurum
Size guveniyorum

Sahurda başka sayfalarda gezindim,burada olduğunuz aklıma gelmediNeredeyse sabaha kadar buradaydık, niye gelmedinAklımdan ama Deynep nerelerde diye ama yazıya dökmeyi unutmuşum
Sen Dombik miydin
 ,İyi ki de etiketlememişsin,sizi bırakıp ta sahurluk hazırlayamazdım
,İyi ki de etiketlememişsin,sizi bırakıp ta sahurluk hazırlayamazdım ,Dombiki nickini değiştirir değiştirmez tanıdım ben,hemen profiline baktım emin oldum
,Dombiki nickini değiştirir değiştirmez tanıdım ben,hemen profiline baktım emin oldum ,evet haklısın çok zekiyim,evet çok mütavaziyimdir.
,evet haklısın çok zekiyim,evet çok mütavaziyimdir.
Kiz elmali kurabiye bilindik kiElmalı kurabiye candır geçen misafirlerime yaptm kadın gene istedi gene yaptm

imgehayal
 @mangolubira

imgehayal
 @mangolubira Hem başka sayfalarda geziyorsun hem de bize atar yapıyorsun, uyanıkSahurda başka sayfalarda gezindim,burada olduğunuz aklıma gelmedi,İyi ki de etiketlememişsin,sizi bırakıp ta sahurluk hazırlayamazdım
,Dombiki nickini değiştirir değiştirmez tanıdım ben,hemen profiline baktım emin oldum

Zehir hafiye gibisin MaşaAllah
 Zehir hafiye gibisin MaşaAllah
Yok kız ,çay suyu kaynayana kadar cimcimenin konusuna gitmiştim,nuryolu benim sofram sanıp ,yorum yazmış,az baktım çıktım,sonradan Nevoş mesajımı beğenince nerede diye takip ettim de buldum sizi,ama artık çok geçti,veda mesajını yazmıştıHem başka sayfalarda geziyorsun hem de bize atar yapıyorsun, uyanıkZehir hafiye gibisin MaşaAllah

Aaa olmamı var tabi ama hangisini versem ki acaba?Kiz elmali kurabiye bilindik ki
Ya ben boyle utopik bi tarif istiyorum hani yedikleri zaman herkesin akli cikacak oyle bisey olsun ki akillarina gelince olsada yesek diye hayal etsinler tamam elmali kurabiye aklimda olsunda ama hani noyle sirli tarifler olur ya hani tarifini kimse bilmez biksedr herkes tutturamaz
Kiz iste anlasana ya mucizevi bisey istiyorum ben ya
@yegaaaimgehayal @mangolubira
Kiz yokmu oyle sihirli degnek degmis gibi akillarxa kalacak unutulmayacak guzel mucizevi kurabiye tarifiniz
İyiyim nurcum sen nasılsın

Nasilsin dombikiiimm

Bensiz boğazınızdan geçti mi misali,bensiz klavyenizden geçti mi,ben geldim siz gitmişsiniz,bir de ruh üçüzüydük sözde
,ek olarak cimcimenin sizin 1 haftada içtiğiniz suyu ben 1 günde içerim

Tabi canım biz kimiz bizimle ilgilenme başka topiclerde gezSahurda başka sayfalarda gezindim,burada olduğunuz aklıma gelmedi,İyi ki de etiketlememişsin,sizi bırakıp ta sahurluk hazırlayamazdım
,Dombiki nickini değiştirir değiştirmez tanıdım ben,hemen profiline baktım emin oldum

Ben herkes biliyor sanıyordum
Ben herkes biliyor sanıyordum
Neredeyse sabaha kadar buradaydık, niye gelmedinAklımdan ama Deynep nerelerde diye ama yazıya dökmeyi unutmuşum
Sen Dombik miydin

Ben de sohbetin sonlarına geldim aslındaYok kız ,çay suyu kaynayana kadar cimcimenin konusuna gitmiştim,nuryolu benim sofram sanıp ,yorum yazmış,az baktım çıktım,sonradan Nevoş mesajımı beğenince nerede diye takip ettim de buldum sizi,ama artık çok geçti,veda mesajını yazmıştı
 Bir bakayım dedim, Nevoş'la Habibte'nin atışmasına denk geldim
Bir bakayım dedim, Nevoş'la Habibte'nin atışmasına denk geldim