Kimmiş o iki deliİki deli bir araya gelmemeliydik Belki de bu kadar sevmemliydik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimmiş o iki deliİki deli bir araya gelmemeliydik Belki de bu kadar sevmemliydik![]()

Hiç de bile, benim arkadaşım çıtırların en çıtırı
Bence komikti ya
Nevoş kafama kafama vuruyor, aptal olucam
Ben de vururum o zaman, al bakalım
Neyse vur muToplanana kadar ben dayak mı yiyecem Nevoş
![]()
HAbibte Vuslata vurabilmen icin once beni gecmen gerekiyor dostum
Ben cok pis kerata bilirim ama soylim![]()
![]()
![]()
![]()
Nur sofrani koymuyon mu daha
Malesef canimEsimin neti de az kalmis ,bi kac gun bekliycem mecbur
![]()
Ne var onları yapmakta,Yemek bölümündekiler bana laf mı attı? Uğramıyor mu dedi?
Yandınız siz, alın size misss gibi mayalı poğaçayla, üzümlü kek, dumanları üzerlerinde yeni çıktılar fırından
Yiyin kilo yapın
Eki Görüntüle 1844215
belki onları eşiniz yaptı ne bilelim.
.Yarışmaya katılın da marifetli olduğunuzu görelim.Hayirli Ramazanlar canimmm ,Nasilsin ?
Bu kategoride bizlerlesin ins dimi![]()
ben kazenı evlı sanıyordum. bı hedıyeyı esının sectığınden bahsetmıstı gecen sene
cok ılgınc
Buraya girmeye laf sokmaya gelince Zaman buluyonda yemek yapmaya mı bulamıyonKeşke sizler kadar boşş olsam ozaman yapardım belki![]()

Tabiki saygı zorlu bişi herkes herkese duyacak ama sizler kadar boş olsam ne demek sen kimin boş durup kimin dolu olduğunu nerde biliyon hakaret yok cümlede ama aleni bir aşağlama hissettim boş kelimesindeTabiki yemek yapıyorum kızlar aç yaşamıyorum :) sakin olunherkes yapıp yapmamakta elbet özgür..saygıda duyuyorum. Ki hakaret içeren bi cümle değildi o.. Sadece site yöneticilerinin emrivaki istek kiplerine bi göndermeydi o.halada aynı şeyi düşünüyorum.
Tabiki yemek yapıyorum kızlar aç yaşamıyorum :) sakin olunherkes yapıp yapmamakta elbet özgür..saygıda duyuyorum. Ki hakaret içeren bi cümle değildi o.. Sadece site yöneticilerinin emrivaki istek kiplerine bi göndermeydi o.halada aynı şeyi düşünüyorum.
Boş, eminmisinKeşke sizler kadar boşş olsam ozaman yapardım belki![]()
Keşke sizler kadar boşş olsam ozaman yapardım belki![]()