- Emoji Skoru
- 32.022
- Puanlar
- 798
Ben de anlamadımMasallah ne ara cocuk yapmssin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de anlamadımMasallah ne ara cocuk yapmssin![]()
Evet 28 yasindayimmm...ona dedigin laf bana gelmis olur ona gore bi daha dememSen ablası sayılırsın![]()
İstediğim kişiye istediğimi yazarımBen kuflenmiyorumm havalandiriyorum kendimi arabistandayim sicak kavruluyoruzzz hem sna yazmdim ki neden savunmaya gectin ki sen![]()
Bende ikinize birlikte söylerim,hiç farketmezEvet 28 yasindayimmm...ona dedigin laf bana gelmis olur ona gore bi daha demem![]()
Benden izin al.bana yazacaksanİstediğim kişiye istediğimi yazarım![]()

Çok beklersinBenden izin al.bana yazacaksan![]()

Tamam yarini beklee @tolin ile seninle iyi bir sohbet yaparizBende ikinize birlikte söylerim,hiç farketmez![]()
hahahayyy 45 yas ustu olup kk ya takilan varmidir acaba cok merak ettim ya45 var misin ablaa![]()

Naftalin kullan canimmm kuflenmeezsinbende arabistandyaim
![]()
Ben ikinizede yetişirimTamam yarini beklee @tolin ile seninle iyi bir sohbet yapariz![]()
Kac yasindaisn guzelim.sen bana abla diyorsunhahahayyy 45 yas ustu olup kk ya takilan varmidir acaba cok merak ettim ya
gercekten mi arabistanda ne isin var ablam...
sen de arap olmussundur o sicaklardan simdi![]()

He vallahi allah cene vermisss gerisini koy vermisBen ikinizede yetişirim![]()
Snaadaaaa nevosssss allah rahatlik versinn allah uzun omur versin ilaclarini icmeden uyumaaam.dislerini de suyun icine at sabah takarsinHepinize hayırlı geceler![]()
Kkda aktif 45-50 yaş üzeri tanıdığım ablalar varhahahayyy 45 yas ustu olup kk ya takilan varmidir acaba cok merak ettim ya
gercekten mi arabistanda ne isin var ablam...
sen de arap olmussundur o sicaklardan simdi![]()
yasim 24.cocuklulara abla diyorum prensibim bu (dermisimKac yasindaisn guzelim.sen bana abla diyorsun![]()
)Snaadaaaa nevosssss allah rahatlik versinn allah uzun omur versin ilaclarini icmeden uyumaaam.dislerini de suyun icine at sabah takarsinHepinize hayırlı geceler![]()