• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
O çevre varya o cahil çevre hayırlısını istemez olsada sanki kendileri bakacak masrafını çekecekler laf yok ne Zaman yapacaksın hayırlısı nice hayırsız evlat var hiç olmasaydı diyeceğin
ole tabi sanki onlar 9 ay tasiycaklar seneler boyu bakicaklar konusmasi kolay iste ama insan ne kadr kafama takmicam desede takio malesef...

He guzel oluyo olmasinada @mangolubira bize yasakladi sarmisak ve turevlerini onun tezlerine gore evde kalmamixin nedeni sarmisak yememizmis:deli:

Ayyy boyle soyleyince kendimi taskopru hibi sarmisak kokusuyla heryero dolasan biri gibi hissettim kendimden tiksindim resmen:kusmuk:

ipeqbojuqu ipeqbojuqu kiz duydun mu sarmisagi birakinca kocayi bulucaz insallah :halay:hado vatana vede millete hayirli ugurlu olsun

Valla ben bekarken hiç sevmezdim sarimsak sogan bir alakası olabilir :-)

He guzel oluyo olmasinada @mangolubira bize yasakladi sarmisak ve turevlerini onun tezlerine gore evde kalmamixin nedeni sarmisak yememizmis:deli:

Ayyy boyle soyleyince kendimi taskopru hibi sarmisak kokusuyla heryero dolasan biri gibi hissettim kendimden tiksindim resmen:kusmuk:

ipeqbojuqu ipeqbojuqu kiz duydun mu sarmisagi birakinca kocayi bulucaz insallah :halay:hado vatana vede millete hayirli ugurlu olsun
Koca bulmak için önce yemek yapmayı öğrenmek gerekiyor:halay:

ben kazenı evlı sanıyordum. bı hedıyeyı esının sectığınden bahsetmıstı gecen sene
cok ılgınc

Aynen, bende evli sanıyordum hatta bir köpek mevzusu olmuştu, eşim istemiyor sizin fikriniz ne gibisinden bir konu açmıştı, illlginççç..

Nickinin altinda, Babalar ve ogullari deyince ben kazen i evli ve ogullu saniyordum senelerce :D

Aslında katilmak geçiyor içimden ama sunum vs tam yapmam sonra üzülürüm : ( tadı nefis olur biliyorum da : D

Evt ramazanda deneyebilirim belki.Epey uğraşıyoruz yemeğe bari fotosunu çekip koyalım. Tatlı yemek yada çorba farkeder mi? Biri olucak sanırım ?
Hiç farketmez canım;)
İstediğini yapabilirsin:kk77:

ole tabi sanki onlar 9 ay tasiycaklar seneler boyu bakicaklar konusmasi kolay iste ama insan ne kadr kafama takmicam desede takio malesef...
Olur inşallah dil falan öğrendin mi kurslara gitsen biraz kafan dağılsa

Back
X