Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şirkette çalışıyor bende satıştaydım şimdi ev hanımıyım büyük yer olması değil bende satıştaydım hep çalışanlar bayandı yılma iş değiştir elbet bahtın bir yerde ve seni bekliyordur
Niye ciddiye aliyon ki nanacim ,her ortamda boyle kafasi guzeller(!) cikar zaten...
Ramazan ramazan "Guzellerrr icinndennn bir seni secttiiiim " sarkisini soyleyesim geldi bak
ipek alsın seni kaynına şuna bak ya sadece böyle zamanlarda hatırlıyo ilk ipeqbojuqu
umu alırım bi kere öyle bişey olsa o beni yengesi yapmak istiyodu ama işte emmisi böyük çıktı
ipek alsın seni kaynına şuna bak ya sadece böyle zamanlarda hatırlıyo ilk ipeqbojuqu
umu alırım bi kere öyle bişey olsa o beni yengesi yapmak istiyodu ama işte emmisi böyük çıktı
Boza iyi fikir ama velakin bozunca bi cacik olmayacak sahislari ciddiye almamak en dogrusu sanki feross
Burhan Altintop kivamindaki insan evlatlarinin nesini ciddiye alalim yahu NNana Papucumun uyesi işte