- Emoji Skoru
- 40.747
- Puanlar
- 798
@cimcimegfb şimdilik düşünmüyorum canım![]()
Bende düşünmüyordum ama bak ılk tarıf benle geldı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@cimcimegfb şimdilik düşünmüyorum canım![]()

helal sana bebisimmmmBende düşünmüyordum ama bak ılk tarıf benle geldı![]()
Ben ciddi ciddi düşünmüyorumBende düşünmüyordum ama bak ılk tarıf benle geldı![]()
Benim yerime @HAbibte katılacakmışhelal sana bebisimmmm![]()

hhahahahaha gulecegimm yoktu hemde senin yerineeeeBenim yerime @HAbibte katılacakmış![]()
Aynen öyle yerime seni atadımhhahahahaha gulecegimm yoktu hemde senin yerineeee![]()

bugun cokertme kebabi yaptim..ilk defa yapiyorummm harika olduAynen öyle yerime seni atadım![]()

helal sana bebisimmmm![]()
Ellerine sağlık Habibtembugun cokertme kebabi yaptim..ilk defa yapiyorummm harika oldubakalim artik kendimi hazir hissedersemkatilirim hatay yemekleri yaparim
![]()
bugun cokertme kebabi yaptim..ilk defa yapiyorummm harika oldubakalim artik kendimi hazir hissedersemkatilirim hatay yemekleri yaparim
![]()
yaaaa habibtemmm burdaa pek esyam yok yemek takimi falan..suslemeler vshepsi turkiyede o yuzden katilmiyorumKeşke sende görsen habıbtem senın sofranı merak edıyorum
kagit kebabi tepsi kebabi kunefe bunlar bixe aittir.Tepsi kebabı sızıntı demı habıbtem
Ellerine sağlık Habibtem
Çocuklar büyüsün katılırsın![]()
( rus garı kadın dr û)O zaman ikna edlim katılsınÇocuklar büyüyene kadar habıbte 3.bebek çalışmalarına baslar rus garıyla( rus garı kadın dr û)
yaaaa habibtemmm burdaa pek esyam yok yemek takimi falan..suslemeler vshepsi turkiyede o yuzden katilmiyorum![]()
hahahahahahahaahahha delisin senÇocuklar büyüyene kadar habıbte 3.bebek çalışmalarına baslar rus garıyla( rus garı kadın dr û)

O zaman ikna edlim katılsınBu kategoriden sonra belki makarnalar yaparız(talep var)
Ona katılsın
![]()
allah affetsin makarnayi sevmem ben 1 senedir yapmiyorum gecen esimistedi deyaptimO zaman ikna edlim katılsınBu kategoriden sonra belki makarnalar yaparız(talep var)
Ona katılsın
![]()