- Emoji Skoru
- 40.747
- Puanlar
- 798
hahahahahahahaahahha delisin sen3 cocuk dusunuoorum daaa hemen degil nasil oldu ikinci bende anlamadim
![]()
Hangi gün olduğunu ben bılıyorum söyleyım mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahahahahahaahahha delisin sen3 cocuk dusunuoorum daaa hemen degil nasil oldu ikinci bende anlamadim
![]()

hahahahaahah sen bilmiyceksin de kim bilecekHangi gün olduğunu ben bılıyorum söyleyım mı![]()

sagol habibtemmmAnladım habıbtem senın turkıyedekı ev harıka zatı![]()
allah affetsin makarnayi sevmem ben 1 senedir yapmiyorum gecen esimistedi deyaptim![]()
hahahahaahah sen bilmiyceksin de kim bilecek![]()
ahhahahahahagecen gun arkadssim da unutmamiss o da oyle soyleyinceeee utandim hahaha allahin hikmeti isteTabisi yakinen takip ediyordumgene bir Ramazan gunuydu cunku
![]()

ahhahahahahagecen gun arkadssim da unutmamiss o da oyle soyleyinceeee utandim hahaha allahin hikmeti iste![]()
yaz bakem unuttugum ne varHahahaha birsey da var whatsaptan yazim![]()
Oh yandan yandan sefamız olsun bacım sırf hayata karşı![]()
Ahahahhahahaha
'

Oh yandan yandan sefamız olsun bacım sırf hayata karşı![]()
Ben de çok bakıyorum.Acaba bazılarında ağzı sulanıyor,canı çekiyor ya,o zaman mı kilo alınıyor acaba?@deynepnaz
Ben bakmaktan kilo alsaydım yanmıştımİşim gücüm yemek tariflerine bakmak ve videolarını izlemek
![]()

Onlar bakmakla yetinmiyor.Acaba ne yiyebilirim diye mutfağa gidiyorlarBen de çok bakıyorum.Acaba bazılarında ağzı sulanıyor,canı çekiyor ya,o zaman mı kilo alınıyor acaba?.Yok kız kendimde öyle olduğu için demedim.
![]()

Senin geldi galiba sen yat canım.Ben akşam siz buradayken yatıp uyudum.Uykum yokta ütü var sabaha yapılacak.Onlar bakmakla yetinmiyor.Acaba ne yiyebilirim diye mutfağa gidiyorlarBiz alıştık çok etkilemiyor
Senin uykun gelmedi mi![]()
Evet uykum geldi ,bugün biraz erken uyanmıştım.Senin geldi galiba sen yat canım.Ben akşam siz buradayken yatıp uyudum.Uykum yokta ütü var sabaha yapılacak.![]()