Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günlük 1,5 okuyoruz canım 6. Cüzdeyiz yanılmıyorsam .. Hafta sonları okumuyoruz hocamızın beybisi var tatili olsun dedikKaçıncı cüzü okuyorsunuz bacım
Bizde 7. Cüz oldu Allah okunan mukabeleleri kabul karin eylesin kızlar herkes mukabeleye gitsin gerçekten Kuran'ı Kerim gönüllere şifadırGünlük 1,5 okuyoruz canım 6. Cüzdeyiz yanılmıyorsam .. Hafta sonları okumuyoruz hocamızın beybisi var tatili olsun dedik.
Kim ,kimi ,nasıl ,neyi kaçırdım benTey tey kıskanıyorsunuzzzz kardeşimmmm hihihi
![]()
Çiğ köfte kavgası vardıGece bol çene çalmışsınız nurun sayfada sabah uyuya kadınız tabe![]()
Allah kabul etsin canımGünlük 1,5 okuyoruz canım 6. Cüzdeyiz yanılmıyorsam .. Hafta sonları okumuyoruz hocamızın beybisi var tatili olsun dedik.
Nagihanııı kıskanıyoruz kardeşim servivorcu kiz hani hep diyorya kıskanıyorsunuz artık benimde dilime yapuştu kıskanıyoooonuzzzzKim ,kimi ,nasıl ,neyi kaçırdım ben![]()
Ben bile ancak yetiştim canım , nasıl seri bir muhabbettir Yareppim yaGece bol çene çalmışsınız nurun sayfada sabah uyuya kadınız tabe![]()
Bizde 7. Cüz oldu Allah okunan mukabeleleri kabul karin eylesin kızlar herkes mukabeleye gitsin gerçekten Kuran'ı Kerim gönüllere şifadır
Herkesin dilinde o hatunNagihanııı kıskanıyoruz kardeşim servivorcu kiz hani hep diyorya kıskanıyorsunuz artık benimde dilime yapuştu kıskanıyoooonuzzzz
Nasılsın deynoşummKim ,kimi ,nasıl ,neyi kaçırdım ben![]()
İyiyim canım,burma baklavaya süt yoksa başka ne olabilir, @cimcimegfb sordu da ,senden kopya çekeyimNasılsın deynoşumm
Bugün yine şiddetli baş ağrısı ile uyandım..@Nevreste hâlâ uyuyor musunHazımsızlık yaptı değil mi
![]()
Tabi çiğköftede hazımsızlık yaptıİyiyim canım,burma baklavaya süt yoksa başka ne olabilir, @cimcimegfb sordu da ,senden kopya çekeyim![]()
Kızlar muzlu rülooo pasta ettim pasta rülooo olmuyor anacığımmmm
tarifini bende isteremmmm
Saol bacım ilk defa pambuk gibi poğaçam oldu