- Emoji Skoru
- 113.063
- Puanlar
- 798
@nuryolu seni etiketleyip durduğu için dikkatim çekmişti,yoksa kaçardı gözümdenmaşallah gozunuzdende bişey kacmıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@nuryolu seni etiketleyip durduğu için dikkatim çekmişti,yoksa kaçardı gözümdenmaşallah gozunuzdende bişey kacmıyor![]()
Evet şöyle sağ tarafa vursananevresteeeee kaşınıyon galıba![]()
nerde o ?etıket yapıyo gelıyorum kendı yok nursuz gadın@nuryolu seni etiketleyip durduğu için dikkatim çekmişti,yoksa kaçardı gözümden![]()

depik atsam olarmıEvet şöyle sağ tarafa vursanaBiraz ağrıyor
![]()

Daha az önce burdaydı,mutfağa girdi yine galibanerde o ?etıket yapıyo gelıyorum kendı yok nursuz gadın
depik atsam olarmı![]()
@tolin 'i pek etkilemez o kanunlar@Nevreste ,Mune 'nin kanunlarını hatırlatsana arkadaşa![]()
Nur senden korkuyor olabilirnerde o ?etıket yapıyo gelıyorum kendı yok nursuz gadın
depik atsam olarmı![]()
Ama ben korkmam bilirsin
mutfağı kırıp dokmese bari beceriksiz gadınDaha az önce burdaydı,mutfağa girdi yine galiba![]()

bana sökmez oyle seyler@tolin 'i pek etkilemez o kanunlar![]()

bırak daha gecen aglıyodun aman tolişkom ben ettım sen etme gozunun yagına ıkı yumurta kırıyım dıye aglıyodunNur senden korkuyor olabilirAma ben korkmam bilirsin
![]()

Sen @nuryolu nu kendin ile karıştırdın galibamutfağa kırıp dokmese bari beceriksiz gadın
bana sökmez oyle seyler![]()
Hadi ordanbırak daha gecen aglıyodun aman tolişkom ben ettım sen etme gozunun yagına ıkı yumurta kırıyım dıye aglıyodun![]()

yahu kac kere dıycem onun yemeklerını ben yapıyorum benım yemeklerımle katılıyor yarısmaya dıyeSen @nuryolu nu kendin ile karıştırdın galiba
Tabi canım bilmez miyim![]()

Kesin öyle oluyorduryahu kac kere dıycem onun yemeklerını ben yapıyorum benım yemeklerımle katılıyor yarısmaya dıye![]()
Bari birine de kendin katılsaydın da,1 tane madalyan da senin olsaydı?yahu kac kere dıycem onun yemeklerını ben yapıyorum benım yemeklerımle katılıyor yarısmaya dıye![]()
evet cok sukur bıttı epey bunalttı ama atlattık şukurKesin öyle oluyordur
Senin sınavlar bitti mi![]()
ben gönlü tok ınsanım ıhtıyacım yok oyle madalyaya falanBari birine de kendin katılsaydın da,1 tane madalyan da senin olsaydı?![]()
Hayırlı olsun canımevet cok sukur bıttı epey bunalttı ama atlattık şukur![]()
ınsallah nevoşcugummHayırlı olsun canımSonuçlar iyi olur inşaallah
![]()
ben gönlü tok ınsanım ıhtıyacım yok oyle madalyaya falan![]()
açsınız tabi şu hale bak hepınızın 3er 5 er madalyası var bide profılıne koymuşsunuz cok ayıp
Nevreste ,duydun mu,bu tolin madalya alanlara gönlü aç dedi,hakaret etti.