- Emoji Skoru
- 113.063
- Puanlar
- 798
açsınız tabi şu hale bak hepınızın 3er 5 er madalyası var bide profılıne koymuşsunuz cok ayıp![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
açsınız tabi şu hale bak hepınızın 3er 5 er madalyası var bide profılıne koymuşsunuz cok ayıp![]()
Banada öyle geldi
Nevreste ,duydun mu,bu tolin madalya alanlara gönlü aç dedi,hakaret etti.
Ama @tolin altta kalmaz sana verecek bir cevabı vardır ona göre Yarışmaya katılmadan madalya sahibi olunmuyorAma benim yok ki
![]()
Katıldım ya 2 kereYarışmaya katılmadan madalya sahibi olunmuyor![]()
demekki cok kotu yapmışsınkı kazanamamışsın bidaha katılma senKatıldım ya 2 kere![]()

Banada öyle geldiAma @tolin altta kalmaz sana verecek bir cevabı vardır ona göre
![]()

Senin işin yok muydu yav,işine baksana,anam ne dişiliymiş bu yav,Nevreste niye başta uyarmadın beni,profilini ziyaret edip,hassas noktalarını mı arasam acep
2 defa ile madalya zorKatıldım ya 2 kere![]()
ben size demedimmi bu topıgı dagıtırım dıye sen onu bana evde kalmıs demeden once dusuncektın deynepnaz hanım artık sende kara listedesın kork bendenSenin işin yok muydu yav,işine baksana,anam ne dişiliymiş bu yav,Nevreste niye başta uyarmadın beni,profilini ziyaret edip,hassas noktalarını mı arasam acep![]()

Bence hiç uğraşma zararlı çıkarsınSenin işin yok muydu yav,işine baksana,anam ne dişiliymiş bu yav,Nevreste niye başta uyarmadın beni,profilini ziyaret edip,hassas noktalarını mı arasam acep![]()
Aman çok korktukben size demedimmi bu topıgı dagıtırım dıye sen onu bana evde kalmıs demeden once dusuncektın deynepnaz hanım artık sende kara listedesın kork benden![]()
@deynepnaz tolin sadece konuşur icraat henüz yok
size hazırladıgım komploları ne cabuk unuttun nevos hanımmmmmmAman çok korktuk@deynepnaz tolin sadece konuşur icraat henüz yok
![]()

Çok uzun yıllar oldu hatırlayamadımsize hazırladıgım komploları ne cabuk unuttun nevos hanımmmmmm![]()
Ne korkacağım senden 45 kiloymuşsun ,bir üflesem duvara yapıştırırım seniben size demedimmi bu topıgı dagıtırım dıye sen onu bana evde kalmıs demeden once dusuncektın deynepnaz hanım artık sende kara listedesın kork benden![]()
ben hatırlatacam hepınıze merak etmeyın artık buralardayım yenı komplolar kurmazsam bende tolın degılımÇok uzun yıllar oldu hatırlayamadım![]()

aç bırakıyosunuz kendınız yapıp kendınız yıyosunuz halıyle 45 kilo kaldım hep sızın yuzunuzdenNe korkacağım senden 45 kiloymuşsun ,bir üflesem duvara yapıştırırım seni![]()

@deynepnaz hiç utanman yok, ben kaç kez katıldım haberin var mı2 defa ile madalya zor![]()

Geçen gün buradakileri etiketlemiştim,sizin yüzünüzden bütün kk kilo aldık diye,bir haber vardı,fotoğraflara bakmak bile kilo aldırıyormuş,sen de bak ,sen de al.ben hatırlatacam hepınıze merak etmeyın artık buralardayım yenı komplolar kurmazsam bende tolın degılım
aç bırakıyosunuz kendınız yapıp kendınız yıyosunuz halıyle 45 kilo kaldım hep sızın yuzunuzden![]()