- Emoji Skoru
- 82.827
- Puanlar
- 598
Kıskanç seniSenden bahsediyordu @nananais le ,@Nevreste ,bir madalyayı kaçıncı katılmasında aldı,beceremiyor dedilerdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıskanç seniSenden bahsediyordu @nananais le ,@Nevreste ,bir madalyayı kaçıncı katılmasında aldı,beceremiyor dedilerdi![]()
Evlenince sende bizim gibi dombik olursunben sızın bu halınızden memnun degılım ama![]()
Hele kulam çınladıydı ne diyomuş ?Abla deynepnaz seni çekiştiriyordu seni savunmaya geldim![]()
Ben aksini söyledimSenden bahsediyordu @nananais le ,@Nevreste ,bir madalyayı kaçıncı katılmasında aldı,beceremiyor dedilerdi![]()
Tabi tabi atarsınsiteden atacagım![]()
Ben de aksini söyledimBen aksini söyledim![]()
@aeben ablam @deynepnaz bizim içli köfteye varan hukukumuzu bilmeden konuşuyor dinleme sen onuBen mi? @aeben i ne kadar sevdiğimi O bilir .![]()
Hayır aynı şeyi söylemedikBen de aksini söyledim![]()
Senden bahsediyordu @nananais le ,@Nevreste ,bir madalyayı kaçıncı katılmasında aldı,beceremiyor dedilerdi![]()
@aeben ablam @deynepnaz bizim içli köfteye varan hukukumuzu bilmeden konuşuyor dinleme sen onu![]()
Ben senin hakkında kötü bir yorumda bulunmuş muyumdur sencepışşk bende tongaya düşecek göz varmı . Ben diyecek demeyecek adamıda bilirim
Doğru demişler çokkk beceriksizimdirr![]()
evlenmiycem ben bekarlık sultanlıktırEvlenince sende bizim gibi dombik olursun![]()

Aeben e nasıl madalya verirler dediydi, sonradan mesajı silmişHele kulam çınladıydı ne diyomuş ?![]()

Hoşgeldin canımEl sallıyoruz burada, hiç bakan yok![]()
Gel vuslatım deynep birbirine düşürecek adam arıyo gece vaktiEl sallıyoruz burada, hiç bakan yok![]()
Ben o eli @tolin 'in kafası sandımEl sallıyoruz burada, hiç bakan yok![]()
Hiç öyle değilevlenmiycem ben bekarlık sultanlıktır![]()

Hiç öyle değilevlenmiycem ben bekarlık sultanlıktır![]()

Yalan söyleyen verdiği kiloları geri alsın mı?Aeben e nasıl madalya verirler dediydi, sonradan mesajı silmişben dedim 45 kat baklavaydı elceğazlariyla açıp yaptı. Hemde 4 er yufkayı aynı anda açıp
![]()