- 23 Ekim 2011
- 19.420
- 23.890
- 598
tabi tabi o yuzden site agırlaşıyo boyle zatenHadi ordanBen iki cocuga ragmen gayet fit ve de formdayim...Hop bi ki ,bir ki uc ,bir ki bir ki
Spordayim da canim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi tabi o yuzden site agırlaşıyo boyle zatenHadi ordanBen iki cocuga ragmen gayet fit ve de formdayim...Hop bi ki ,bir ki uc ,bir ki bir ki
Spordayim da canim
![]()
Mutlu yıllarNevreste
ömrün,yaşamın,sana güzellikler getirsin.üç evladın ile ailen ile Hayırlı uzun ömürlerin olsun.Güzel insan
Nice,nice yaşlara
Çikolata kasesinde oreolu pastan buyur canım.
Eki Görüntüle 1845274
Eki Görüntüle 1845275
zor dönemleri atlattı sayılır. valla şanslı kız bana göreSen gelişmeleri bayağı geriden takip ediyorsunÜçüzler kocaman oldu
![]()
Mutlu yıllarNevreste
ömrün,yaşamın,sana güzellikler getirsin.üç evladın ile ailen ile Hayırlı uzun ömürlerin olsun.Güzel insan
Nice,nice yaşlara
Eki Görüntüle 1845274
Eki Görüntüle 1845275
Tabi canım 4 çocuk olduzor dönemleri atlattı sayılır. valla şanslı kız bana göre
aradan çıktı işte
cocuk defterını kapatır ebedıyyen![]()
Canım çok ama çok teşekkür ederimMutlu yıllarNevreste
Nice,nice yaşlara
Eki Görüntüle 1845274
Eki Görüntüle 1845275
Canın sağolsun nurummmKizlar ne gariptir ki ozelden atamiyorum hata veriyor , buraya yazsam banlanirmiyim acep![]()
feci zor olmustur orası kesin. ama zaman bi şekilde gecıyor işteTabi canım 4 çocuk oldu1 takta 3 kuş vurdu
Bencede bir daha düşünmez
![]()
Çok teşekkür ederim canımAaaa nevosun dogum gunu muNe guzel.bi jest yaptin kakaom
Harikasin
Nevreste
İyiki dooohdunnn nevooosss
iyiki doggdun nevvooos
iyiki dogdun iyiki dogdunnn
mutlu yillarrr nevoosss
Happi booortddeeey tuyyuuu
Heeppi borttdeey tuyuuutolin e ozel ingilizce dde yazdim ,Efenim ayem very very engiliz de uzerinize afiyet
![]()
![]()
tabi tabi o yuzden site agırlaşıyo boyle zaten![]()
hadi gene ıyısın dogum gunun kutlu olsun nevos kac oldun 85 mi 95 mi nihahahahCanım çok ama çok teşekkür ederimBu ne kadar güzel bir jest
Amin inşaallah hepimizin inşaallah
![]()
Canım çok ama çok teşekkür ederimBu ne kadar güzel bir jest
Amin inşaallah hepimizin inşaallah
![]()
Çok teşekkür ederim Tolin'cimhadi gene ıyısın dogum gunun kutlu olsun nevos kac oldun 85 mi 95 mi nihahahah![]()
girsene girsene giremezsınkıııııYek yaSite senin tembelliginden agirlasiypr bi.kerem ... Sindi seninle ingilizce polemige girerdim ama anlamazsin ki
![]()
zor dönemleri atlattı sayılır. valla şanslı kız bana göre
aradan çıktı işte
cocuk defterını kapatır ebedıyyen![]()
Ben iki taneyi zor büyüttüm 3 taneyi düşünemiyorumfeci zor olmustur orası kesin. ama zaman bi şekilde gecıyor işte![]()
Deynep'cim çok teşekkür ediyorum![]()
![]()
Nevreste ,doğum günün kutlu olsun canım.Sevdiklerinle sağlıklı ,mutlu,başarılı yıllar geçirmeni dilerim.
![]()