- 23 Ekim 2011
- 19.420
- 23.890
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek çocuklar çok farklı oluyorYok anam yürüdükten sonra dertler bir ken bin oluyor karıştırmadık dolap uzanmadık masa kalmıyor ocak elektirikli eşya merakları katlanarak artıyor benim oğlum 19 aylık yürümeden önce dünya varmış 5 aydır yürüyor ve anamdan emdiğim süt burnumdan getiriyor yinede canı saolsun
Niye beğenemedin misenimi kıskancammm pehhhhhh![]()
eneeeee yetişin gonşulaaaaaa hatun kafayı yidi![]()
30 kilo aldımÇoğul gebeliklerde kilo çok alınmıyorBen 8 kilo vermiştim
![]()
Sınav öncesi olsaydı sınavda işine yarardıHadi yine iyisin ,engin ingilizce bilgilerimden faydalandin simdi gidiyorsun degil miHadi git bakalim quselim ,arkidislerine falan satarsin
![]()
![]()
Hayırlısı olsun yine bayağı vermişsin onlarda yavaş yavaş gider30 kilo aldım![]()
begenemedım senın takma dişlerin nerde genemı kaybettınNiye beğenemedin mi![]()
yoooo gitmiyorum kazen ben yokken topıge sahip cık didiHadi yine iyisin ,engin ingilizce bilgilerimden faydalandin simdi gidiyorsun degil miHadi git bakalim quselim ,arkidislerine falan satarsin
![]()
![]()
Canım benim kızlarda çok problemliydiAma şimdi çok uslular
Rabbim dağına göre kar verirmiş.Bende kaldırabildim çok şükür
![]()
Bardağa koydum göstereyim mibegenemedım senın takma dişlerin nerde genemı kaybettın
yoooo gitmiyorum kazen ben yokken topıge sahip cık didi![]()
Amin canım inşaallahAynen nevoscum ,İnsh hep boyle devam ederCocuk dedigin problemsiz olur mu ,Rabbim sabrimizi arttirsin ins
![]()
evet bana didi hatta balayına giderkende mavi kürkünü bana birakıcekBardağa koydum göstereyim mi
Sana mı dedi![]()
En azından büyüdükçe laf anlar ama şimdi en zor Zaman'ı merdiven demirlerine tutup inmeye çalışırken düşüyordu Nasıl yakaladım bir bana sorun dolapları deli bağlar gibi bağladım büyüdükçe en azından kendine zarar vermez yinede Allahım esirgesin Can'ım oğlumuErkek çocuklar çok farklı oluyorAllah yardımcın olsun
Ama bugünlerine şükret onlar büyüdükçe daha fena oluyorlar
![]()
Kesin öyle olurevet bana didi hatta balayına giderkende mavi kürkünü bana birakıcek![]()
amin. aynen bende düşünemıyorum. ama üçüz olsa bi şekilde zaman gecer ve kurtulurum. kendımı düşünüyorum ben
11 kilom kaldı daha vermem için
Evet kendine zarar vermez o konuda haklısın
En azından büyüdükçe laf anlar ama şimdi en zor Zaman'ı merdiven demirlerine tutup inmeye çalışırken düşüyordu Nasıl yakaladım bir bana sorun dolapları deli bağlar gibi bağladım büyüdükçe en azından kendine zarar vermez yinede Allahım esirgesin Can'ım oğlumu
inş. 2 yıl çok fazla ama yaa5 ay dedin sanki ,ben de 5 aylikken 9 kilo kadar hatta belki daha fazla kilom vardi ,2 yasina kadar ancak verebildim canimZamanla pesinden kostura kostura farketmeden verirsin bence sende
![]()
Sınav öncesi olsaydı sınavda işine yarardı![]()