- Emoji Skoru
- 40.747
- Puanlar
- 798
Hayırlı sahurlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cimcime ,sana da![]()
Lisam çok teşekkür ederim
Sesli güldüm vallahiNice senelere nevos resmini silmedim herkes.seni gorsun iyiki dogdun nenecigim.nice mutlu seneleree..ailenle sevdiklerinlee iyi yaslanmalar..takma dislerinle bir omur boyu mutlu yasarsinnnnnnn happy happy happy brithday
Eki Görüntüle 1845291
Şimdi nazar olacakBenden kacamazsinnn nazar neyine degecek bu saatten sonra degsin yaniii birsey olmazSesli güldüm vallahiSen beni güldürdün Rabbimde seni güldürsün
Çok teşekkür ederim canımAma benim resmimi niye başlarına gösteriyorsun
Şimdi nazar olacak
![]()

Kaçmayı düşünmüyorum zatenBenden kacamazsinnn nazar neyine degecek bu saatten sonra degsin yaniii birsey olmaz![]()

Nevoş görmeyeli değişmiş sankiNice senelere nevos resmini silmedim herkes.seni gorsun iyiki dogdun nenecigim.nice mutlu seneleree..ailenle sevdiklerinlee iyi yaslanmalar..takma dislerinle bir omur boyu mutlu yasarsinnnnnnn happy happy happy brithday
Eki Görüntüle 1845291
Daha bir güzel olmuşumNevoş görmeyeli değişmiş sanki![]()
1 yaş bu kadar mı güzellik katarDaha bir güzel olmuşum![]()
1 yaş daha büyümek için sabırsızlanıyorum1 yaş bu kadar mı güzellik katar![]()
Nice senelere nevos resmini silmedim herkes.seni gorsun iyiki dogdun nenecigim.nice mutlu seneleree..ailenle sevdiklerinlee iyi yaslanmalar..takma dislerinle bir omur boyu mutlu yasarsinnnnnnn happy happy happy brithday
Eki Görüntüle 1845291
Nevracım doğum gününmüydü . Hayırlı yaşlar canım ...Daha bir güzel olmuşum![]()