- Emoji Skoru
- 32.022
- Puanlar
- 798
Bu gece sohbet yokmu burda huhuuu
HAYIRLI SAHURLAR ABLALARIM @Nevreste @HAbibte @deynepnaz ve vuslat
Hayırlı sahurlar canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gece sohbet yokmu burda huhuuu
@cimcimegfb Doğum günün kutlu olsun CimcimemSevdiklerinle beraber sağlıklı, mutlu uzun seneler canım
![]()
Teşekkür ederim canim . Inş hep berabero
Bu ay doğum günü olan tanıdık çok
Bizim aileye de burcu ikizler olan bir üye daha katıldı![]()
Evet canım, kardeşimin kızı oldu:)![]()
Tencereyi tencere yapan içindeki yemeklerdirBenim tencerem yok kızlar yani çok misafir ağırlayacak.
Şimdi almayı düşünüyorum sizce nasil birsey alayım bana bir yardımcı olur musunuz
Bilgisayara oğlum el koyuyorBu gece sohbet yokmu burda huhuuu

Benim gibi kendi pastanı kendin al,kendine sürpriz yap ve benim gibi çocukların eline ver,doğum günümü kutlayın de.Pastami kim yapicakhediyw gelene kadar ooo
Evet ikizlerimbayılıyorum burcuma
Amin ins nevosum hepimiz ailelerimizle sağlıklı sıhhatli bir omur gecirelim![]()
Çaktırmadan konuna gittim baktım,gerçekten güzelmişNevrestem ben aldım karaca granit kullanmaya kıyamadım bir yıldır hatta yemek yarışmasına onunla katıldım kampanyada set almıştım çok güzel tavsiye ederim kesinlikle
Iyiki dogdun canimmmmmmm iyiki tanimisim seniiiii iyiki varsin iyi gunde kotu gunumde hep.yanimdaydin hep birlikte nice senelerimiz olsunailenle yasayacagin guzel senelerin olsun tatlim habibtemmmm seni cok seviyorummmmm
@ cimcimegfb
Eki Görüntüle 1847015
Benim gibi kendi pastanı kendin al,kendine sürpriz yap ve benim gibi çocukların eline ver,doğum günümü kutlayın de.![]()

Aynen bende seni çok sevdim deynepim Teşekkür ederim canim
@cimcimegfb ,doğum günün kutlu olsun canım.Kısa süre oldu yazışalı ama seni çok sevdim .
![]()
Hayırlı yaşlar cimcimemTeşekkür ederim canim . Inş hep berabero
Kız hatmece perde görmeyemi geldilerValla yeni alınca koltuğu bir kaç arkadaş Ramazan sonrası gideceğiz bana perde görmeye bile gelen oldu
Cimcinem sana bi tencere önerecegim ama ömürlük . Berghoft döküm tencereler .benim yaprak sarmasını pişirdiğim tencereler . Fiyatı biraz tuzlu ama tencere yani , bildiğin tencerelerden çok farklı . Kendim kullandıktan sonra arkadaşlarımda aldı . Çoçuklarımın çehizlerinede inşallah ondan alıcam . Başka tencere tanımıyorum üstüne .Pilavı teflon tavalarim var. Karniyarigi firinda yaparım ben oyle seviyorum .
Şulu yemek tarzı için çelik tencere istiyorum