- Emoji Skoru
- 40.747
- Puanlar
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cimcinem sana bi tencere önerecegim ama ömürlük . Berghoft döküm tencereler .benim yaprak sarmasını pişirdiğim tencereler . Fiyatı biraz tuzlu ama tencere yani , bildiğin tencerelerden çok farklı . Kendim kullandıktan sonra arkadaşlarımda aldı . Çoçuklarımın çehizlerinede inşallah ondan alıcam . Başka tencere tanımıyorum üstüne .
5 yıldır sürekli kullanıyorum makinede yıkıyorum hala yeni aldıgım gibi duruyor . Yapışmaz ,cizilmez , kapaklarındaki özellik sayesinde taşma olmaz . Çelik yerine bu tencereleri düşün derim her boyu var.
katiliyorum iki gundurBilgisayara oğlum el koyuyorMadem sohbetleri görüyordun da niye katılmıyordun
![]()
onceden gizli takipciydim
mutlu yillar dilerim.RABBIM nice guzel yaslar nasip etsin sevdiklerinizleeBakayım abla
Amin canımYaşı uzun olsun canim . Sağlıkla sihhatle ins . Ismi ne oldu![]()
Sağol canım daha güzelleri senin olsun inşallahÇaktırmadan konuna gittim baktım,gerçekten güzelmiş![]()
Canım Rabbim hayırlı seneler nasip etsinGüzelmiş![]()
Canım Rabbim hayırlı seneler nasip etsin
Evet Canım mor aşığı olarak mor perde diktirdim en özelinden... Terzim var saolsun bazı konşularda haber yolladılar geldilerKız hatmece perde görmeyemi geldiler![]()
Kız bacım senin profil yerinde madalya varda bende niden yokAmin canımİsmi Beyza:)
Bende mor rengi çok seviyorumEvet Canım mor aşığı olarak mor perde diktirdim en özelinden... Terzim var saolsun bazı konşularda haber yolladılar geldiler
Yemek yarışmasında 1. olanlara madalya veriliyorKız bacım senin profil yerinde madalya varda bende niden yok
Bacım bunlar ayrımcı ondan o madalyalar. Bak bende yok, neden ayrımcı değilim ondanKız bacım senin profil yerinde madalya varda bende niden yok
Yemek yarışmasından madalyaKız bacım senin profil yerinde madalya varda bende niden yok
17-18 yarışmada 1 tanecik madalyam var benim amaBacım bunlar ayrımcı ondan o madalyalar. Bak bende yok, neden ayrımcı değilim ondan![]()
mutlu yillar dilerim.RABBIM nice guzel yaslar nasip etsin sevdiklerinizlee![]()
Kız sen ayrı, biz seninlen kader ortağı sayılırız17-18 yarışmada 1 tanecik madalyam var benim amaBeni es geç, sıra sıra madalyaları dizenlere çullan Nana
![]()
Burun madalyaları duynca mıknatıs misali cekildin buraya, üç tane tabi ki çekerAyy netim yok kizlaaar ,ozledim sizi yahu![]()