Hepimiz öyleyiz canımHarbiden ya, ogleden sonra basliyom yemek dusunmeye, eve gidince sunlari sunlari yapayim diye.Oburum obur
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz öyleyiz canımHarbiden ya, ogleden sonra basliyom yemek dusunmeye, eve gidince sunlari sunlari yapayim diye.Oburum obur
![]()
Editörüm senin maşallahın var resimdeki sen misin profilHepimiz öyleyiz canım![]()
Haklısın gözüm görmüyor babam bana küçüklükten belli culluk derdi buzdolabının önünde yatardım odam olsa bile gece uyanıp uyanıp koşar sonrada uyurdum evlendiğim gün babam hem sevindi hemde buzdolabının önü açıldı diye baryam etti hatta kayınbabam demişki İlkez bu kadar oynayan bir kız babası gördüm rahmetli olmadan öncede hep şey derdi babanın niye oynadığını şimdi anlıyorum ruhu şad olsun![]()
Hayır canım değilimEditörüm senin maşallahın var resimdeki sen misin profil
Yok bende değilim ama benziyoruz ayıptır söylemesi ben Sibel Can ve akrep Nalan karışımı bir hanımım hem bence Akrep Nalan çok güzel kadın beğenmiyen çatlasınHayır canım değilimSenin profildeki sen misin
![]()
Maşaallah canımYok bende değilim ama benziyoruz ayıptır söylemesi ben Sibel Can ve akrep Nalan karışımı bir hanımım hem bence Akrep Nalan çok güzel kadın beğenmiyen çatlasın
Evet tey tey çoşasım varMaşaallah canımEvet çok güzel kadın
![]()
Hatmece ben seni kafamda canlandırınca ( profil resminde buna neden ) hani aşk yeniden dizisinde bi bayan varya şazimentin annesi ,direk o aklıma geliyor kızYok bende değilim ama benziyoruz ayıptır söylemesi ben Sibel Can ve akrep Nalan karışımı bir hanımım hem bence Akrep Nalan çok güzel kadın beğenmiyen çatlasın
dibini yağla
hay maşallah o ne gözüm kaldı bişerken dibi tutmasın
Ayip sana cimcimee once bana vermen.lazimmm bir dilimmm ona vermseden de olurDoru önce sen yorum yaptın. Senin hakkin♡♡
Ayip sana cimcimee once bana vermen.lazimmm bir dilimmm ona vermseden de olur![]()
Duduklude mercimek olmaz. Mercimek dibine coktugu icin ister istemez dibi tutar. Normal tencerede yapin, zaten mer imek cabuk pisiyor. Bi de blendardan gecirdiniz mi tamamdir.![]()
Ben mercimek çorbasını hep düdüklüde yaparım.Gayette güzel olur.Blendırdan geçen mercimek çorbasını sevmiyorum ben.Nevoş ben 1 bardağa 7 bardak su koyarım,senin yaptığın gibi çok koyu olmuyor mu?Bir de ben küçük boy havuç ve patates te rendelerim .Canım mercimeği fazla mı koyuyorsun yada altını çok mu açıyorsun veya çok mu uzun kaynatıyorsun..
Ben 1 su bardağı mercimek için 5-6 bardak su koyuyorum.Düdüklüyü kapatıp kaynayınca altını kısıp 10 dakika daha pişiriyorum..Daha sonra kapağı açıp kontrol ediyorum..Eğer su fazla gelirse kapağı açık 5-10 dk daha pişiriyorum..
Eki Görüntüle 1848039
Baklavalarim sonunda bende baklava yaptım tam ev hanımı oldum oh![]()
Bu kolay olanıydı ama önce pratik yapmaliydim kismetse bayram aNevreste nevosumun baklavasindan yapicam
![]()
![]()
Ellerine sağlık canım,elde açılan baklavanın özellikle burma baklavanın tadı bir başkaSırasını beklesin önce ben geleceğim![]()
Yatak odası da eskidi mi?Aynen nevosum kadın için önemli olan mutfaktir. Mutfak guzel olunca insanın cikasi gelmiyor
yeminlen oruçlu halde kolay kolay kalkıp borekmis baklavaymis hiç ugrasamazdimama simdi oooo
![]()
Istemem[QUOTE="cimcimegfb, post: 46960121, member: 448911"]Habibtem emziklisin sen . Nevosla beraber paylasin kardeş kardeş
![]()
Benden duymuş olmaIstemem![]()
IYatak odası da eskidi mi?![]()
İçin fesat seninI
Niyee ordada hamaratligini gostersin diye mi sordun![]()