- Emoji Skoru
- 59.821
- Puanlar
- 798
Yaaaa sen niye sordun ondan haber ver guzelimmmİçin fesat senin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa sen niye sordun ondan haber ver guzelimmmİçin fesat senin![]()
Ellerine sağlık canım,elde açılan baklavanın özellikle burma baklavanın tadı bir başka.Tarifi nereden aldın?
Nevoş kavgaya gerek yok ,ikimize de yeter koca tepsi yapmış.
![]()
Yaaaa sen niye sordun ondan haber ver guzelimmm![]()
Belki mutfakta çok yoruluyor ya ,rahatça yatağında yatmak içinBen de diyorum neden böyle güzel olmuş,sorması ayıp çıtır oldu mu?Senin yarışma tarifin![]()
Sen cocuk mu kandiriyorsun heeeee atin bunu zindanaBelki mutfakta çok yoruluyor ya ,rahatça yatağında yatmak için
,inandırıcı olmadı mı?
![]()
Ben de diyorum neden böyle güzel olmuş,sorması ayıp çıtır oldu mu?![]()
Benim yüksek yerlerde tanıdıklarım var( @Nevreste ),beni zindana atmazlar kiSen cocuk mu kandiriyorsun heeeee atin bunu zindana![]()

Ben aslında hazır yufkadan yapacaktım yarışmaya,dillerinden korktum o yüzden elimde açtımGayet güzeldi canim . Ilk denemem olunca vede firinimin bozukluğundan dolayı pişirme aşamasında sıkıntı çıktı ama tadi harikaydi![]()

Buranin agasi benimBenim yüksek yerlerde tanıdıklarım var( @Nevreste ),beni zindana atmazlar ki![]()

Herşey @HAbibte nin başının altından çıktı@deynepnaz
@HAbibte
oruç agzinizla yaptınız muhabbete sapiklar sizi
( ahh ah eski suluman yok artık. Urremim. Buralari terk edince iştahı kacti kimsecikleri sıkıştiramiyorum))
![]()
,iyi uykularEyyi geceler sulumanGözlerim kapaniy yarın devam.ederiz . Dedikodumu yapmayın![]()

Hahahaha yatak odasini soran sendin canimmm..tobe tobee git uyu allah askinaaa aklina neler geliyor seninHerşey @HAbibte nin başının altından çıktı,tamam canım terbiyeli olalım ,kapatalım bu mevzuyu,
uyuyalım hadi
,iyi uykular

Mercimeğim tüm cnm ondan o kadar pişiriyorum . Hem robottan gecmiyorum . Öyle olunca robota gerek kalmıyor25 dakika uzun olmuyor mu?Ben kaynadıktan sonra maksimum 10 dk sonra kapatıyorum..![]()
Ben kıvamlı seviyorum ondan olabilir ama az olmuyorBen mercimek çorbasını hep düdüklüde yaparım.Gayette güzel olur.Blendırdan geçen mercimek çorbasını sevmiyorum ben.Nevoş ben 1 bardağa 7 bardak su koyarım,senin yaptığın gibi çok koyu olmuyor mu?Bir de ben küçük boy havuç ve patates te rendelerim .