Ben gidip bizzat yemekten bahsettim yoksa tepsiyi bölüşebilirizEllerine sağlık canım,elde açılan baklavanın özellikle burma baklavanın tadı bir başka.Tarifi nereden aldın?
Nevoş kavgaya gerek yok ,ikimize de yeter koca tepsi yapmış.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gidip bizzat yemekten bahsettim yoksa tepsiyi bölüşebilirizEllerine sağlık canım,elde açılan baklavanın özellikle burma baklavanın tadı bir başka.Tarifi nereden aldın?
Nevoş kavgaya gerek yok ,ikimize de yeter koca tepsi yapmış.
![]()
Habibte alıntıyı bozmuş düzeltirken karıştı@Nevreste hep alıntı yaptin gözüküyor ama bişey cikmiyor![]()
Ellerine sağlık
İyiyim Nevoşum, senSelam
Nasılsın canımNeler yapıyorsun
![]()
Bende iyiyim canım sağolİyiyim Nevoşum, senUzanıyordum canım, yeni kalktım:) İftar sonrası rehaveti
![]()

Aynen canım, nasıl karnelerBende iyiyim canım sağolÇocuklar karne aldılar
Hayırlı olsun
Okullar tatil oldu bakalım yazı nasıl geçireceğiz
![]()

Kızlar takdir aldılar.Aynen canım, nasıl karnelerİlk planım yaylaya çıkmak Nevoşum
Ordu'ya geleli 7-8 sene oldu bir kere yaylaya gitmedim
![]()
MaşaAllah canımKızlar takdir aldılar.Oğlumda anaokulu olunca iyi karnesi
Sizin nasıl
İnşaallah canımBu yıl İstanbul'a gidecek misin
![]()

8 sene olmuş hala mı çıkmadın?Ben bile her yaz Çambaşı Yaylasına geliyorum taaa nerelerdenAynen canım, nasıl karnelerİlk planım yaylaya çıkmak Nevoşum
Ordu'ya geleli 7-8 sene oldu bir kere yaylaya gitmedim
![]()
Maşaallah canımMaşaAllah canımOğlumla ortanca kızım takdir aldılar
Büyük kızım ek bir şey getirmedi
Bu sene düşünmüyorum canım![]()
Benim oğlan liseye kadar hep takdir getirdi.Lise sona geçti 1 zayıfı var ama geçti.Kızlar takdir aldılar.Oğlumda anaokulu olunca iyi karnesi
Sizin nasıl
İnşaallah canımBu yıl İstanbul'a gidecek misin
![]()
Benden önce yazmışsın bile8 sene olmuş hala mı çıkmadın?Ben bile her yaz Çambaşı Yaylasına geliyorum taaa nerelerden![]()