İstanbul'da mısın?8 sene olmuş hala mı çıkmadın?Ben bile her yaz Çambaşı Yaylasına geliyorum taaa nerelerden![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbul'da mısın?8 sene olmuş hala mı çıkmadın?Ben bile her yaz Çambaşı Yaylasına geliyorum taaa nerelerden![]()
Lise zor canım,Allah yardımcıları olsunBenim oğlan liseye kadar hep takdir getirdi.Lise sona geçti 1 zayıfı var ama geçti.
Evet.İstanbul'da mısın?![]()
Evet zormuş bayağıMaşaallah canımBüyüklerin dersler daha zor
![]()
Benim kızım da liseye kadar takdir getiriyordu hep, liseye geçince düşüşe geçtiBenim oğlan liseye kadar hep takdir getirdi.Lise sona geçti 1 zayıfı var ama geçti.
Bu ara denk gelemiyoruz
Neresinden
Anadolu lisesi benimkinin ki ,daha da zor.Lise zor canım,Allah yardımcıları olsun![]()
Dersler,konular çoğalıyor..Çocuklar yetişemiyorEvet zormuş bayağı
Benim kızım da liseye kadar takdir getiriyordu hep, liseye geçince düşüşe geçti![]()
Öğretmenler ödevde çok veriyor..Anadolu lisesi benimkinin ki ,daha da zor.![]()
Anadolu yakasındanNeresinden![]()
Bu saatlerde kızı uyutacağım diye ben uyuyorum yanı sıraBu ara denk gelemiyoruzSenin oğlun pcyi sana vermiyor galiba
![]()
Anadolu daha zormuş, kızımda anladım ben deAnadolu lisesi benimkinin ki ,daha da zor.![]()
Beyinlerini iflas ettirecekler çocuklarınDersler,konular çoğalıyor..Çocuklar yetişemiyor![]()

O zaman o seni uyutuyorBu saatlerde kızı uyutacağım diye ben uyuyorum yanı sıra![]()
Oku oku bitmiyorAnadolu daha zormuş, kızımda anladım ben de
Beyinlerini iflas ettirecekler çocukların![]()

Ben de buraya taşınmadan önce İstanbul'da anadolu yakasında oturuyordumAnadolu yakasından![]()
Hem beni uyutuyor hem kendini.O zaman o seni uyutuyor![]()
Nerede neredeBen de buraya taşınmadan önce İstanbul'da anadolu yakasında oturuyordum![]()
3,5 yaşında.Maşaallah
Kaç yaşında![]()

Kemal sunal'ın filmi geldi aklımaO zaman o seni uyutuyor![]()
AynenOku oku bitmiyor![]()