- Emoji Skoru
- 32.022
- Puanlar
- 798
BeykozNerede nerede![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BeykozNerede nerede![]()
Benim küçük kızımla aynı yaştalar gibi, kaç doğumlu3,5 yaşında.![]()
Benim eşim çocukları birkaç kez uyutma girişiminde bulunmuştu ve her seferinde sadece kendi uyuyorduKemal sunal'ın filmi geldi aklımaAnnesini(Adile Naşit) uyutmaya çalışırken kendi uyuyordu
Aynen![]()
Benim eşim çocukları birkaç kez uyutma girişiminde bulunmuştu ve her seferinde sadece kendi uyuyordu![]()
2012 Aralık,erken doğdu.32 haftalıkken doğdu.Bayağı yordu beni erken doğduğu içinBenim küçük kızımla aynı yaştalar gibi, kaç doğumlu![]()

Benim kızım da 2012 Ağustos2012 Aralık,erken doğdu.32 haftalıkken doğdu.Bayağı yordu beni erken doğduğu için![]()
Niye erken doğum olduKaç kilo doğdu2012 Aralık,erken doğdu.32 haftalıkken doğdu.Bayağı yordu beni erken doğduğu için![]()

2040 kiloKaç kilo doğdu![]()
Oğlum da erken doğmuştu benim.Bu sefer dr neden erken doğdu dedim,bir sebebi yok dedi.Benim kızım da 2012 AğustosNiye erken doğum oldu
![]()
Çok küçük doğmuş2040 kilo
Sahiden miTey tey açılın kızlar hatmece geldi bu gün beş ekmek yedim üf migdeme çömdü![]()
Kilosu iyiymiş yine de2040 kilo
Allah'a şükür olmadı,15 gün küvezde kaldı.1 ay sütümü sağarak verdim.Kontrolleri hep temiz çıktı.Çok küçük doğmuşBenim kızlarda 2 şer kilo doğdular
Sağlık problemi olmadıysa sorun yok
![]()
Aceleci o zaman seninkilerOğlum da erken doğmuştu benim.Bu sefer dr neden erken doğdu dedim,bir sebebi yok dedi.![]()
Çok şükür canımAllah'a şükür olmadı,15 gün küvezde kaldı.1 ay sütümü sağarak verdim.Kontrolleri hep temiz çıktı.
Tey tey açılın kızlar hatmece geldi bu gün beş ekmek yedim üf migdeme çömdü![]()
Hepimizinkini inşallah...Çok şükür canımRabbim sağlıklı,uzun ömür nasip etsin
![]()