Amin canım inşaallahHepimizinkini inşallah...![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşaallahHepimizinkini inşallah...![]()
Burdayim zati canim da, yazamadim. Bisiler tikiniyom hala
Hemşom gizli gizli bizi mi okuyorsunBurdayim zati canim da, yazamadim. Bisiler tikiniyom hala![]()

Hâlâ mıBurdayim zati canim da, yazamadim. Bisiler tikiniyom hala![]()
GeciktinBurdayim zati canim da, yazamadim. Bisiler tikiniyom hala![]()
Kolay gelsin canımBen şu an çıkayım,hazır yufkadan börek yapıp ,pişirmeden dolaba koyacağım,1 saat sonra falan pişireceğim,sosunu daha iyi çekiyor,daha lezzetli oluyor,daha sonra buralarda olursanız görüşürüz.![]()
Kolay gelsin canımBen şu an çıkayım,hazır yufkadan börek yapıp ,pişirmeden dolaba koyacağım,1 saat sonra falan pişireceğim,sosunu daha iyi çekiyor,daha lezzetli oluyor,daha sonra buralarda olursanız görüşürüz.![]()
Krep iyi oluyor da ,krepi çokokremli seviyor oğlum,öyle olunca da susama sorunu oluyor.Kolay gelsin canımBende krep yapacağım birazdan kalkarım
![]()
Yok benimkiler peynir,zeytin ile falan yiyorlarKrep iyi oluyor da ,krepi çokokremli seviyor oğlum,öyle olunca da susama sorunu oluyor.![]()
Kızlar oruç tutuyor mu NevoşumYok benimkiler peynir,zeytin ile falan yiyorlar![]()
Yok çok şükür taş gibiyimBen yarım ekmeği geçince kendimle kavga ediyorum çok kaçırınca ,nasıl yiyebildin ki,
şeker problemin var mı?
![]()
Yemeği severim ekmek olmazsa sofraya bile oturmam ben Osmanlı kadınıyım az ekmekle doymam benim heybetimi gören beş ekmek bile sana yetmez dirlerSahiden mi![]()
Tutuyorlar canımKızlar oruç tutuyor mu Nevoşum![]()
Ne diyelim afiyet bal şeker olsunYemeği severim ekmek olmazsa sofraya bile oturmam ben Osmanlı kadınıyım az ekmekle doymam benim heybetimi gören beş ekmek bile sana yetmez dirler41 kere maşallah
yok kiz gizli gizli degil. Geldim actim okuyordum. Instagram bildirm gelince oraya gectim bu sefer. Oyle acik kaldi sayfa. Donunce de deynepin bildirimini gordum iste. Bir yandan da koca bi misir yedimHemşom gizli gizli bizi mi okuyorsun![]()
Ama amaHâlâ mı![]()
Afiyet olsunyok kiz gizli gizli degil. Geldim actim okuyordum. Instagram bildirm gelince oraya gectim bu sefer. Oyle acik kaldi sayfa. Donunce de deynepin bildirimini gordum iste. Bir yandan da koca bi misir yedim
Ama ama
Ben bugun sadece corba ictim biliyon mu, yemek yemedim. O yuzden tikinmayi hakettim bi kere taam mi![]()
Sagol canim, bakiyorum iste arada. Bdv dan profillerden arta kalan zamanlardaAfiyet olsunBizi unutma arada yokla
![]()
Tutuyorlar canım![]()
Ben de sadece çorba içtimyok kiz gizli gizli degil. Geldim actim okuyordum. Instagram bildirm gelince oraya gectim bu sefer. Oyle acik kaldi sayfa. Donunce de deynepin bildirimini gordum iste. Bir yandan da koca bi misir yedim
Ama ama
Ben bugun sadece corba ictim biliyon mu, yemek yemedim. O yuzden tikinmayi hakettim bi kere taam mi![]()
Anlasildi senin neden zayif kaldigin
Ben de sadece çorba içtimÜstünü çayla tamamladım
Ye hadi ye, afiyet olsun
![]()