Tatlılar,börekler![]()
Bir hevesle göbek eritme egzersizlerine başlamıştım ve jet hızıyla geri biraktim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlılar,börekler![]()
Bir hevesle göbek eritme egzersizlerine başlamıştım ve jet hızıyla geri biraktim![]()
Bağlatma kız tüpünü bak ben ikinci Bebek için uğraşıyorum olmuyor sen de tüpünü bağlıyon hele bana bir Elham okusa ikinciye hamile kalamMecburen tüpleri bağlatmak içinNeydi, merak ettim şimdi
![]()
Hani nerde tatlı börek çörekTatlılar,böreklerO göbek zor erir
![]()

Tatlılar,böreklerO göbek zor erir
![]()
Hamilelik şüphesi mi varNevosum su hamilelik şüphesi geçsin borek morek hepsini keserim![]()
Hakkınızda hayırlısı olsunCimcime yapacak biz yiyeceğizHani nerde tatlı börek çörek![]()
Hamilelik şüphesi mi varHakkınızda hayırlısı olsun
![]()

Cimcime yapacak biz yiyeceğiz![]()
Aminnnnn inşaallahOyle gbi ayın 24 nu bekliyorum dört gözle![]()
Amin sağlıklı sıhhatli bir kizcem olur ins![]()
Benim için sakıncası yok tüm kargoları bekliyorumDoruben yaparım size kargo yaparim
![]()
![]()

Benim için sakıncası yok tüm kargoları bekliyorum![]()
Bağlatmak zorundaydım. 3. bile riskliydi benim için... Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah.Bağlatma kız tüpünü bak ben ikinci Bebek için uğraşıyorum olmuyor sen de tüpünü bağlıyon hele bana bir Elham okusa ikinciye hamile kalam
Müjde mi varNevosum su hamilelik şüphesi geçsin borek morek hepsini keserim![]()
Amin canım inşaallahInş nevosum dualarinda eksik etme . Cimcimeye hayırlısında bir kizce nasip eyle diye![]()
![]()

Müjde mi var![]()