Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
:-):-)
Ben de hep kuru yufkadan yapıyorum, bugün değişiklik olsun diye yaş yufkadan yaptım:KK45:
Geçen gece hazır yufkadan soslu yapayım değişiklik olsun dedim,evde yumurta yokmuş,az öncesinde de bir yerde tavada hazır yufkadan su böreği tarifi vardı,üzerine 1 lt su dökülüyordu,bari onu yapayım dedim:KK45:,senin neyine hiç yapmadığın tarifi sahurda yapmak:110:,börekten başka herşeye benzedi:KK53:,beceremedim.:olamaz:,bayağı bir değişiklik oldu.Allahtan akşamdan kuru,pilav vardı da onu yediler,neyse ben kaçayım ,sonra görüşürüz,durup durup ta şimdi gelmişler,aç bırakacaklar bizi:KK67:

Geçen gece hazır yufkadan soslu yapayım değişiklik olsun dedim,evde yumurta yokmuş,az öncesinde de bir yerde tavada hazır yufkadan su böreği tarifi vardı,üzerine 1 lt su dökülüyordu,bari onu yapayım dedim:KK45:,senin neyine hiç yapmadığın tarifi sahurda yapmak:110:,börekten başka herşeye benzedi:KK53:,beceremedim.:olamaz:Allahtan akşamdan kuru,pilav vardı da onu yediler,neyse ben kaçayım ,sonra görüşürüz,durup durup ta şimdi gelmişler,aç bırakacaklar bizi:KK67:
:KK70::KK70::KK70:
Kolay gelsin canım:KK68:

Geçen gece hazır yufkadan soslu yapayım değişiklik olsun dedim,evde yumurta yokmuş,az öncesinde de bir yerde tavada hazır yufkadan su böreği tarifi vardı,üzerine 1 lt su dökülüyordu,bari onu yapayım dedim:KK45:,senin neyine hiç yapmadığın tarifi sahurda yapmak:110:,börekten başka herşeye benzedi:KK53:,beceremedim.:olamaz:,bayağı bir değişiklik oldu.Allahtan akşamdan kuru,pilav vardı da onu yediler,neyse ben kaçayım ,sonra görüşürüz,durup durup ta şimdi gelmişler,aç bırakacaklar bizi:KK67:
Biz erken yediğimiz için bu saatlerde boş oluyorum:KK45:Seninle hiç denk gelmiyoruz zaten:olamaz:
Hayırlı geceler:KK60:

Burası 1-2 gün önce bayağı serindi, bugün çok sıcaktı:KK51: Hatta bugün dışarıdaydım akşama kadar, dilim dışarda geldim eve susuzluktan:olamaz::-)
Burasıda aynen öyle canım:-)Biz iftara yakın çıktık ,çıkarken eşim hava kapalı belki yağmur yağar dedi:KK47:Ceket bile aldım:olamaz:Hava çok sıcaktı:KK53:

Back
X